reklama

Listopad 2009

Taki syrop można robić też z cebuli - najlepszy lek na suchy kaszel.
Ja jeszcze się wstrzymuje od podawania Asi miodu, Julka czasem dostaje do herbaty.
A w przyszłym roku oprócz miodu z mleczy chcę zrobić syrop właśnie, podobno super właściwości. Miód jest rewelacyjny, niestety kończy nam się ostatni słoik:-(

reklama
Laski w łóżkach, a my czekamy na gości, będziemy grać w monopol... przyjdą nasi przyjaciele i brat A z żoną oraz mój brat - choć ten miał być z trzy godziny temu, chyba zabłądził:-D

Asia się pięknie dziś inhalowała. No, coś niesamowitego:-D

Aż się muszę wyżalic.....znaczy zal mi dzieci. nie widzielismy znajomego kilka lat i dzis sie dowiedzielismy, ze ma dwoch synkow..... Gniewomir i Ziemowit...... moze i piekne imiona, ale.. :-(

A ja się ostatnio śmiałam że dam synowi "Gniewosz" na imię;-) Ale spójrz na czasy szkolne - mi się wydaje że najbardziej popularnymi osobami były te z niezwykłymi imionami:tak:

Jak się urodził mój brat cioteczny to koniecznie chcieliśmy by miał na imię Gniewko:-D...W tym czasie na topie był Znak Orła....
W końcu po tłumaczeniach że ten aktor tak naprawdę nazywa się Andrzej...daliśmy spokój...

A ja się ostatnio śmiałam że dam synowi "Gniewosz" na imię;-) Ale spójrz na czasy szkolne - mi się wydaje że najbardziej popularnymi osobami były te z niezwykłymi imionami:tak:
Moze i tak... ale to chyba też zalezy od okolicy, u nas w jednej szkole takie dzieci mialy lepiej, w innej wrecz przeciwnie... dzieci potrafia byc wredne... chociaz pewnie potem jako dorosli beda sie niezle wyrozniac;]

Hej porannie :-D

Jestem wykończona, goście zasiedzieli się do 2 w nocy, oj baaaardzo daaaawno tak się nie pośmialiśmy:-D szczególnie ja się napatrzyłam, bo na trzeźwo i miałam przed sobą niezły kabaret :-DDziewczynki wstały dopiero o 9:tak:

Otworzyli u nas ogromną Kwadję i nową Biedronkę i jedziemy zobaczyć co i jak. Jest bardzo dużo przecen. Wczoraj podobno była masakra bo po 3 godziny stało się w kolejce do kasy Biedronki!!! No i zamęt bo Ci co psychicznie nie wytrzymywali zostawiali pełne kosze na środku i wychodzili:nerd: ale dziś jest spokojniej :-)

Hey kobitki! Wczoraj Was opuściłam bo szykowanie imprezki było pełna parą. Wszystko na szczeście zdążyłam zrobić i mój pierwszy tort nawet wyszedł hehe... Konradek bardzo zadowolony z prezentów ale biedactwo przed samym spaniem zwymiotował i temperatury miał ponad 38. Mogą być 2 powody, po pierwsze wczoraj nie chciał jeść nic normalnego i cały dzień na słodkościach jechał a drugi powód to 2 dni wcześniej był au nas koleżanka z dzieckiem i mała u nas dostała gorączki jak się później okazało od anginy. Dziś gorączki nie miał choć rano był osowiały. Zjadł rano kasze, potem rosołek i teraz śpi. Mam nadzieję, że nic więcej mu nie będzie. Ja już poodkurzałam, ogarnęłam bałagan po imprezie i szorowałam blat z wosku bo o 1 w nocy prądu nie mieliśmy przez pół godziny i przy świeczkach siedzieliśmy :)))

Aza dziunka ale z Was imprezowiczki :-D:-D:-D

U nas imprezy ta do 20 :-D maksymalnie do 21

Może jak będziemy na swoim to inaczej będzie

Lotka ten Gniewomir to jeszcze bym zrozumiała w zdrobnieniu Gniewko, ale Ziemowit to jak? Ziemko :szok:

Aza duzo zdrówka dla Kondrada pochwal się zdjęciami tortu

reklama
Aza a może z emocji? Trzymam kciuki za zdrówko!

Etna szczerze mówiąc to zwykle wolałabym też pójść spać najpóźniej o 22;-) ale w sumie nie żałuję bo zabawa była przednia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry