Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mniej więcej w tym wieku Hanka miała swą pierwszą piątkę.. a one mniej więcej podobnie ząbkowały.;-) Zobaczymy, Hanka zdrowa.
:-( Złapałam go na ręce, przytuliłam to się uspokoił, spojrzał na mnie, usteczka nadal sine i oczka do góry wywrócił i zamknął. Ja w krzyk, wyleciałam z nim na balkon, otworzyłam mu usta i dmuchnęłam powietrze. Ocknął się, zapłakał chwilę i sie uspokoił. Był w szoku, dałam szybko cycka i się uspokoił do końca. Chwilę się zdrzemnął na rękach u mnie, po czym wstał i latał jakby nigdy nic. A ja się trzęsę do tej pory. Jak był malutki to się dość częśto zapowietrzał, ale nie zdarzyło się to prawie od roku, zresztą nigdy aż tak, żeby przytomność stracił. Ł juz po karetkę dzwonił.
czuję się dzisiaj okropnie, nic mi się nie chce
Kuba jeszcze śpi
ja też trochę pospałam
czego żałuje bo się jeszcze gorzej czuje:-( na dodatek moj szanowny mąż się wczoraj na mnie obraził
jeszcze będzie chciał się pogodzić
i o pierdołe poszło a zawzięty jak nie On:-)
pamiętam jak mama nam pisala o tym samym:-( Żeby Wam się już to nie powtórzyło.
ja to chodzę teraz spać o 23, 24 najpozniej, na szczęscie
bo jakbym chodziła tak jak niedawno jeszcze koło 2 wnocy to rana chyba nie wiedziałabym jak się nazywam

I zajadamy sami bo D. u wujka na nowym mieszkaniu pomaga składać meble. Kurcze ciagle sama :-(
...zaraz robimy akcję z prezentem hihi
mam nadzieję że się spodoba bo to maniak maszyn budowlanych:-)
wdmuchiwanie powietrza masakra !! współczuję Wam gratuluję odwagi i jasnego umysłu w takich sytuacjach.Oby nigdy więcej uff