Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(o ile można to nazwać pięknym ;-)) jutro ide kupić inne mleko bo ewidentnie NAN jej nie służy , najgorsze że tutaj są może jeszcze ze 2 inne rodzaje mleka
:-( więc niewielki mam wybór ,
, ale w wakacje jechałam po mojego autem teściowej i stałam w ogromnym korku to jak dojechałam na miejsce to też mnie brzuch bolał i był twardy ,ale szybko doszłam do siebie ;-)
i jeszcze parę innych rzeczy i był bardzo zadowolony , ale najbardziej się wzruszyłam jak goście mu śpiewali sto lat a on ze łzami w oczach i mega wielkim uśmiechem na twarzy patrzył się na mnie i widać było jaki jest szczęśliwy :-) ,cudowna chwila 
absolutnie się z tym nie zgadzam. 120 to zgodnie z przepisami na obwodnicy . A skoro pan.pani nie czuje się pewnie niech jedzie "przez miasto" a nie prowokując do gwałtownego hamowania , wyprzedzania jadąc 70Wiesz, każdy kierowca jedzie na tyle na ile czuje się bezpiecznie, wolę takiego który jedzie 70 po obwodnicy niż takiego który zapieprza 120 - i to oni stanowią główne zagrożenie dla innych kierowców50 km/h gdyby jechał to jestem w stanie się zgodzić.