reklama

Listopad 2009

Polaa to bede trzymac &&&& :tak:ja jutro na 17.15. Babcia zostanie z Antkiem a po wizycie pójdziemy razem do kina , czy na kolacje. Gdziekolwiek byle chwile sami:tak:
Maxweel zupełnie mnie nie zaskakuje , ze masz malo czasu. Unormuje się zobaczysz:tak:najbardziej ciekawi mnie jak Marysia przyjeła siostre?

reklama
martolinka ale macie fajnie:tak: zazdroszczę:zawstydzona/y: ja to chyba sąsiadom Bułgarom zostawię Młodego, chętnie gdzieś bym wyszła z moim.
Również trzymam kciuki :)

maxwell super, że się odezwałaś:tak: jakbyś miała chwilkę to prosimy o zdjęcia Marty:tak: właśnie i jak Marysia zareagowała na siostrzyczkę??

ja też nie używam NK ani FB :) poczekam aż maxwell coś skrobnie w wolnej chwili.

Ala znowu wyje. teraz to już pewnie ze zmeczenia bo nie spała. Ja wymiekam. A musze jeszcze iść coś jej kupić na Mikołaja do księgarni jak M wróci, bo z tego wszstkiego nie mialam kiedy :(

Polaa Kuba by nawet nie zauważył , ze rodziców nie ma;-)Moglibyscie spokojnie wyjść;-)
Agrafka dobrze Ci zrobi jak sie rozerwiesz . Nawet takie wyjscie do księgarni pozwala na chwile oddechu

martolinka ja wiem, że Kuba by z nimi został ale my nie mamy aż takich dobrych kontaktów:no: raz za czas się pogada jak się spotkamy przed domem :) i tyle. Babeczka już tyle razy zapraszala mnie na kawę, że az mi glupio, w końcu będę musiała do Niej wpaść:tak: no i dwa razy Kuba był u nich oglądać kroliczki:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry