reklama

Listopad 2009

reklama
Agrafka no to trzymam za Ciebie kciuki abyś wreszcie dotarła. Czekamy z niecierpliwością na wszystkie zdjęcia usg naszych przyszłych przybranych dzieci :))))

Dziunka my to co miesiąc tak samo hehe... Zgrałyśmy się :)))

hej laski. Jestem, żyję.
Sporo mialam ostatnio na głowie. Staram się ogarną dom na święta, dokończyć wszystko co pozaczynalam w ostatnim czasie. W tym te nieszczęsne półki do chllopaków, które robie od sierpnia :baffled: spręzyła się i polowę mam juz za sobą chociaż powoli mi to idzie, bo strasznie slaba jestem.
Przed świętami "sezon ogórkowy" wiec musiałam kolczyków nadłubać. Do tego gniazdownaie mi się włączyło i saram się jakoś chałupkę upiększyć tzn podokańczać, troche poprzesttawiać. Zaplanowałam zmiane dywanu i firanek, przestawianie mebli czasochłonne to jest, a wiecie że bb to straszliwy zlodziej czasu :-)

Dziewczyny, szlag mnie trafił @$@#$$@$!!! Poszłam do przychodni, mówię, ze chcę zapisać dziecko na jutro, a pani do mnie z miną jakbym z choinki spadła, ze przecież ona mnie nie zapisze na jutro, bo tylko 5 osób moze tak zapisać a reszta jutro an numerki. I że jnuż tych 5 osób ma zapisanych i ze trzeba dzwonić. To mówiżę że dzwonię od wczoraj, a ta wzrusza ramionami.
Wiec pytam, ze to znaczy, ze mam przyjść z chorym dzieckiem o 7.30 do rejestracji a potem czekać z nim 3 godziny aż mnie lakarz przyjmie, czy moze wrócić do domu i przyjśc jeszzce raz ? I czy wg niej to ejst normalne ? A ta tylko ramionami wzruszyła.
AAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Agrafka i na czym stanęło?Brak słów...

u mnie jest dokładnie tak samo

Martolinka
stanęło na tym, ze M musi isc jutro o 7 stanąć pod drzwiami i nas zapisać. Załuję ze nie jestem większą s..ą i nie stałam tam i nie zażądałam, zeby mnie zapisała. Co im za różnica w takiej sytuacji czy zapiszą 5 czy 6 osób ?

Ale już pomijając to - ok, rozumiem wszystko, tylko dlaczego nikt nie odbiera telefonów? I dlaczego wszyscy uznają ze to ejst normalne że się kolejkuje od 7 rano ? Mam pod blokiem taką inną przychodnię i widze jak emeryci sterczą w kolejce codziennie o 7 właśnie, chyba w celach towarzyskich.
Poszłabym do LIM/Lux MEd ale chcę żeby Alę zobaczył ten sam lekarz co w niedzielę, tylko dlatego tam idę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry