martolinka
Mama i nie tylko :-)
Odebrałam młodego
Zjadł ładnie śniadanie , obiad łącznie z surówką z selera
Nie posiusiał się , ładnie bawił się z dziećmi. Pani mówiła , że płakał tak parę minut w ciągu dnia i nieustannie twierdził , ze mama poszła siusiu i zaraz będzie. Jak mnie zobaczył to się zapowietrzył.
Wrócliliśmy do domu , wypił sok i poleciał od razu spać.. Jestem zadowolona i chyba Antoniusz też. Gdyby był agrafkową Alicją pewnie zdałby mi relację
Zjadł ładnie śniadanie , obiad łącznie z surówką z selera
Nie posiusiał się , ładnie bawił się z dziećmi. Pani mówiła , że płakał tak parę minut w ciągu dnia i nieustannie twierdził , ze mama poszła siusiu i zaraz będzie. Jak mnie zobaczył to się zapowietrzył. Wrócliliśmy do domu , wypił sok i poleciał od razu spać.. Jestem zadowolona i chyba Antoniusz też. Gdyby był agrafkową Alicją pewnie zdałby mi relację
Julia opowiada, owszem, ale tylko wtedy gdy ona tego chce, nigdy nie daje się wypytać, albo tylko troszkę pozwala, co mnie niezmiernie wkurza

Uparta z niego koza jeśli chodzi o surówki....... no ale on mało je drugich dań. Musze próbowac co chwila mu coś dawać ychhhhhhhh Ostatnio z naszej sałatki upatrzył sobie czarne oliwki no i po co mama daje ogórki, pomidory, sałate jak wsio jest na świeżo fee same oliwki wyjadał