reklama

Listopad 2009

WitajcieJak bylismy nad morzem w Krynicy matka szukała na plaży kulkuletniej dziewczynki, chyba 3-5 letniej. Miala taki szok w oczach ze cos okropnego. Moj H poszedł poszukac tez, ratownicy juz tez byli poinformowani wiec chyba poszukiwania trwały długo. Tam jeszcze żywioł woda ...........

reklama
Na plaży zgubić malucha to naprawdę moment w tym tłumie, co oczywiście rodziców nie usprawiedliwia. My w Karwi zawsze idziemy wejście dalej, gdzie jest mało osób i parawany daleko od siebie. Ale w centrum jest masakra:baffled:

Spójrzcie co się u nas dzieje, jak tak dalej pójdzie to nas zasypie po kolana:-D Pierwsza fotka z fleszem, druga bez.

DSC00447.jpgDSC00527.jpg

Moje dopiero posnęły... co za pogoda parszywa,,,
Mama - heja!!!
Polaa - super, że już widzieliście śnieg, my tylko mamy oznajmiane, że jest dzień;-):-D
Dziunka - niezła zima na tym Pomorzu;-)

Co do szukania dzieci, mi da razy moje zaginęły w akcji, raz Hanka, raz Gocha, teraz jak kapo je pilnujemy:-D:-D:-D:baffled:

Co do tego małego chłopca to cała akcja działa się na moich oczach... Podwiozłam wczoraj mojego J do kolegi i patrze jak obok idzie policjant z małym, który był tylko w bluzeczce i spodenkach. Jak go zobaczyłam z tym policjantem to aż mi się płakać chciało. Zaraz podjechał radiowóz i do niego wsiedli. Byłam w szoku czemu chłopczyk nie ma kurtki i pomyślałam, że może siłą zabrali pijanym rodzicom bo w tej dzielnicy to norma... Długo wczoraj wieczorem to przeżywałam bo widok był łapiący za serducho. Dziś dopiero się dowiedziałam o co chodziło.

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki:-):-)

U Nas wszystko po staremu... jakoś się kręci :tak::tak:

Agrafka
odnośnie wątku zamkniętego jestem pod OGROMNYM WRAŻENIEM Alusi REWELACJA aż żałuje że u Nas ani żłobka ani Klubu Malucha...

Dziunka pięknie u Was sypie zazdraszczam okrutnie;-) w końcu to u mnie góry...

Aza masz zdrowie kobieto ja owszem do 6 a nawet do 12 mogę siedzieć ale odespać odpowiednio muszę...:zawstydzona/y:

Ana
Igi i Pati w zeszłym roku na Święta ospę przechodzili więc wiem jak to... 3 mam kciuki żeby szybko przeszło

Kilolku
ty to naprawdę MEDAL MATKI POLKI powinnaś dostać:tak::tak:

Martolinka fantastycznie że Antosiowi podoba się w Klubie Malucha oby tak dalej

Etna kochana nie zadręczaj się tak brakiem męża (wiem że dobrze się mi mówi:zawstydzona/y:) ale on to dla was i dla waszego przyszłego pięknego domu:-)

Maxwell powiedz mężowi o 3 dziecku które pod dach się"przyplątało";-)

nie wiem co jeszcze miałam napisać... ale na pewno

ZDROWIA ZDROWIA I JESZCZE RAZ ZDROWIA

Co do szukania dzieci, mi da razy moje zaginęły w akcji, raz Hanka, raz Gocha, teraz jak kapo je pilnujemy:-D:-D:-D:baffled:

To mi raz Julka 3-letnia w Tesco między regałami wsiąkła, ale stała spokojnie oglądała towar co jej do dzis zostało:-DWczoraj w Jysku mi śmignęła, ja to chyba jedyna matka w hipermarketach która się dzre "JULKA IDZIEMY JUŻ!!!":-D

Co do tego małego chłopca to cała akcja działa się na moich oczach... Podwiozłam wczoraj mojego J do kolegi i patrze jak obok idzie policjant z małym, który był tylko w bluzeczce i spodenkach. Jak go zobaczyłam z tym policjantem to aż mi się płakać chciało. Zaraz podjechał radiowóz i do niego wsiedli. Byłam w szoku czemu chłopczyk nie ma kurtki i pomyślałam, że może siłą zabrali pijanym rodzicom bo w tej dzielnicy to norma... Długo wczoraj wieczorem to przeżywałam bo widok był łapiący za serducho. Dziś dopiero się dowiedziałam o co chodziło.

STRASZNE:-(

AGA! Witaj po latach:-D

U nas już nie tak pieknie, ogólnie śnieg jest ale na chodnikach breja...wrrr:wściekła/y:

Witajcie,
pojechaliśmy wczoraj po choinkę , zakupki i zaliczyliśmy koncert kolęd w Gdańsku. Byłam pod wielkim wrażeniem Piotra Cugowskiego. To jest prawdziwy facet , żaden metroseksualny chłop. Głos zabójczy , włos robi wrażenie i te umięśnione nogi mmmm:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry