reklama

Listopad 2009

Ania, to ładnie też Lenka je..ja we wtorek idę z Martą na patronażowe (w 3-cim tygodniu życia)..ciekawe, ile przytyje do wtorku;-)
Etna - przekichane masz biedna z tym Twoim mężulem..dobrze, że Pawełek szczęśliwy..:tak: a na święta ile będzie miał wolnego?

Oki, zmykam do łóżka, dobranoc;-)

reklama
Ania, to ładnie też Lenka je..ja we wtorek idę z Martą na patronażowe (w 3-cim tygodniu życia)..ciekawe, ile przytyje do wtorku;-)
Etna - przekichane masz biedna z tym Twoim mężulem..dobrze, że Pawełek szczęśliwy..:tak: a na święta ile będzie miał wolnego?

Oki, zmykam do łóżka, dobranoc;-)

No własnie Ile mój mąż ma wolnego na święta??? Ozłoce tego kto mi to powie. W ubiegłym roku wyjechał w drugi dzień świąt, miejmy nadzieję, że w tym roku nie będzie gorzej.

Etna nie było tak źle ostatecznie za 3 metrową choinkę zapłaciliśmy 70zł, świerk.
Musieliśmy ja naprawde sporo obciąć ale 2 metrowe były tylko młode i takie rzadziuteńkie. Niestety nie wiem jak mysmy ją kupowali, bo okaząło się, że jest łysa po środku :-)hehe ale zaplątałam 300 lampek i jakoś jest, a łapy mam pokłute niemiłosiernie.
Etna zazdroszczę kreacji. Ja mam jedną sensowną sukienkę i wlaśnie się zastanawiam czy higiena mi pozwoli opędzić w niej wigilię i 1 dzień swiąt. może bym i cos kupiła ale nie mam kiedy i chyba mi się nie chce łazić po sklepach a na internet ciutkę za późno.

Dziewczynki, u nas choinka już pięknie ubrana :)
Nie jest duża, 1,5 m. ale stoi na ławie i wygląda bosko, może jutro fotę wrzucę. Od razu przyjemniej w pokoju ze światełkami.

Ala spała dziś prawie 2 godziny od 14 do 16, wiec miałam szczerą nadzieję, ze szybko zaśnie i wreszcie spędzimy z M razem wieczór. Zasnęła po godzinie fikania w łóżku o 22.30 a M razem z nią :).Chyba normalnie pójdę go zaraz obudzić :)

Ania, Maxwell chciałam coś napisać o karmieniu ale napisze na "kolejnych maluszkach".

Kuba w dzień sie zdrzemnął a teraz nadal nie spi. Oszaleć można - jęczy co chwila, przylazi itp wspólczuję tym, które do północy muszą zabawiać swoje dzieci, ja juz padam

wlasnie mialam zaptac, czemu jeszcze nie spisz :blink:

co mu jest? chory? moja wczoraj tez przed polnoca poszla spac, bo wymiotowala ty kaszlem. dzisiaj spi od 9, a ja siedze i wypiekam anioly z masy solej. ile to sie piecze i w jakiej temp?

Obżarł się dzisiaj w dzień niemiłosiernie. Zjadł na obiad rybę z ziemniakami, pół godziny pózniej z nami 2 kawąłki dużej pizzy czyli tyle co my, spory piernik, trochę sąlatki i jeszcze wolal o slodycze ale już mu nie chciałam dac, bo balam się,z e zwymiotuje. Ja bym tyle nie zjadła. Kazałam mu się polożyć zeby mu się "sadełko zawiązalo" i jakoś usnąl chyba z tego obżarstwa. Nie nażeka ani na brzuch ani na nudności tylko wyspany :dry:

Ja pieklam godzine w 100% ale nie byly cąłkiem wysuszone. Musiały jeszcze przez noc poleżeć.
Własnie mi się przypomnialo, ze zapomniałam e polaierować, a rano majja ubierac choinkę. :eek:

U nas jeszcze trwa spotkanie ze znajomymi i mój mąż właśnie tańczy z koleżanką hehe... Ciekawe jak jutro tzn. dziś będę funkcjonować ale co tam... ważne, że miłe towarzystwo :))) Odeśpię w następną noc :))))

reklama
Ja pamiętam sprawę z Dziunkowym sklepem (tak mi się wydaje, ze o to chodzi) - poszła z A. do rossamana jak dziewczynki spały ale ja przynajmniej nie wywnioskowąlam, że zostaly same.

:szok: w życiu :szok: niemożliwe, rossmanna mamy daleko:szok: zawsze do nas przychodzi siostrzenica A lub moja przyszła bratowa i wtedy wychodzimy:tak:
Raz mi się zdarzyło do skrzynki/sklepu/śmieci (nie pamiętam), ale jak A był w NO, bo jak niemałż w domu to nie mam potrzeby wychodzić gdziekolwiek zostawiając dzieci. No już trzeci raz mówię:-D
Z tymi śmieciami itd. to jest tak, ze ja mieszkam na 4 piętrze i jest trochę drogi więc pewnie wy na moim miejscu też byście nie wychodziły z domu. Ja wyszłam raz i żałuję.

Ale miałam koleżankę w pracy, której 3-letnia córka sama wracała z przedszkola, ona też wcześniej jeszcze przed przedszkolem usypiała ją w domu w dzień i wychodziła na np. 2 godzinne zakupy. :szok: bo mała i tak się nie obudzi. Ale to było 15 lat temu i wiemy to tylko z jej opowiadań, może inne czasy:baffled:

Wczoraj mieliśmy gości do późna, a teraz zdobimy w końcu te pierniki i za dwie godziny idziemy z przyjaciółmi na łyżwy. :-) potem pierogi:baffled: lecę do lukru i aparat jeszcze muszę naładować, pa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry