agrafka80
Fanka BB :)
Nic :/, w końcu samo przeszło, ale cierpiałam z 10 dni :/. To była masakra, nawet siedzieć nie mogłam.
Ja mam czasami bóle kręgosłupa i kiedyś mi ortopeda powiedział, że na tym etapie nic z tym nie można zrobić - można ćwiczyć np. na piłce, rozciągać się, pływać itd.
W ciąży to jedyne co próbowałam robi, delikatnie rozruszać te miejsca.
U ciebie to nie musi być to wcale, ale spróbuj pokręcić biodrami itp, może odczujesz że jakieś ustawienie trochę ten pośladek odciąża.
Ja mam czasami bóle kręgosłupa i kiedyś mi ortopeda powiedział, że na tym etapie nic z tym nie można zrobić - można ćwiczyć np. na piłce, rozciągać się, pływać itd.
W ciąży to jedyne co próbowałam robi, delikatnie rozruszać te miejsca.
U ciebie to nie musi być to wcale, ale spróbuj pokręcić biodrami itp, może odczujesz że jakieś ustawienie trochę ten pośladek odciąża.

a normalnie chodzi o 14. Zwykle je obiad, potem ogląda bajeczkę i spać a dziś zjadl pół obiadu i mówi, ze chce spać not o ja go siup i mam wolne :-) boze czym ja się dzisiaj tak zmęczyłam?????
nie zrobiłam absolutnie nic a ledwo żywa jestem. 2 kawy już wypiłam (80% zbożowej ale zawsze)
Zwykle pijam Maxwell House, ale ostatnio kupiłam pyszną Tchibo Creme. Kawa się kończyła, więc A poszedł na zakupy. I kupił tą
i jak ja mam stanąć rano na nogi po takiej kawie
teraz M robi papiery a ja biorę się dalej do roboty z ciuchami po Antku. M przytargał z piwnicy 8 dużych kartonów po pampersach. Już odłożyłam co względnie dla Ali sie nada. Pozostałe w tym tygodniu chcę poprasować , wyprać i zrobić fotki. Mój dom wygląda jak lumpeks