martolinka
Mama i nie tylko :-)
Dziewczyny jak tu wieje ... matko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no oprocz jednego mojego wyskoku (40 kg),

dobrze ze w miarę wolno jechała bo akurat wyjeżdżałyśmy z podporządkowanej i dobrze że byłam z nią, bo strasznie spanikowała i tylko mój krzyk o ręczny uratował nas przed wjechaniem w kamienicę

Ja na chwilę obecną ważę 85kg
przy wzroście 176cm..więc nadwaga
..trzeba przyciągnąć pasa..niby w jakimś stopniu dieta, bo mała na cycku, ale waga spadła sobie z 98 do tych 85 i stoi..ech..chyba znów Dukan się kłania
:-)
No i wydaje mi się, że te dwa lata między moimi dziewczynkami też jest idealne..Marysia w końcu "pogodziła się" z myślą o siostrze i już nie jest tak zazdrosna, a wręcz mi "pomaga", np. sama wynosi pampki po Martusi bez proszenia, daje jej smoczek itp..
gołąbka pare gryzów, zupy też i świruje na całego. Zmierzły dzisiaj też nie do opanowania i nie do zniesienia. Możliwe ze zęby dzisiaj wariują...... mam dość. Do tego megaśnie zatkany nos. Tak mocno ze bolą zatoki
Ale chora nie jestem. Niestety to chyba na tle alergicznym. Ale moje byle jakie tablety p/alergiczne nie działają
A zanim trafie do lekarza to miną wieki...