reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2009

reklama
Hey! Oj ciężko mi Was nadrobić a zaledwie wczoraj opuściłam. Juz byłam 2 dni w pracy ale ciężko mi te nocki odespać. Cały dzień chodzę zamulona. Ogólnie jest oki ale dużo pozapominałam. Powoli się wdrożę ;))) Poza tym u nas oki, teściowa zajmuje się stworkiem kiedy ja odsypiam. Do września damy radę :)))

no oprocz jednego mojego wyskoku (40 kg:zawstydzona/y:),

Ojej:szok:
Przyjazdu teściowej współczuję, ale nie denerwuj się, bo to nie ma sensu - wiem, łatwo mówić. No ale przyjazd nieunikniony i niestety teściowe są w pakiecie z mężami:dry:

Aza powodzenia, w końcu się przyzwyczaisz do nowego trybu życia:tak:

Ale miałam popołudnie ech. Najpierw wysiadły mamie hamulce w aucie:szok: dobrze ze w miarę wolno jechała bo akurat wyjeżdżałyśmy z podporządkowanej i dobrze że byłam z nią, bo strasznie spanikowała i tylko mój krzyk o ręczny uratował nas przed wjechaniem w kamienicę:szok:

Potem byliśmy oglądać mieszkanie. Jak się okazało w piwnicy:eek:

Później odebrałam buty z reklamacji, nie powiem szybko się uwinęli. I UWAGA! Przeszłam 5 kroków po domu i znowu odklejony obcas w tym samym bucie:-) myślałam że padnę, mój A się zdenerwował ostro, ale już sklep zamknięty:dry:

Pola a na dlugo teściowa przyjeżdża?
miałam ostatnio zpaytać apropos imienia dla córki - jest takie imię Pola? bo ja całe życia myslałam, że Pola to zdrobnienie od Apolonii.

Dziunka współczuję felernych butów. Pocieszę cię, że jeszcze rz odpadnie i musza oddać kasę ;-)

Ja własnie tak chciałam nazwać Julię ale myślałam wtedy że takiego imienia nie ma, a przy Asi A się nie zgodził:-(

Nooo już ja się postaram żeby odpadł:wściekła/y:

Dziunka hehhehehehehheheehheheheheh wiesz moze byc tak ze bedziesz sie starala zeby odpadł obcas a on bedzie się trzymał skubaniutki :-D
Oli pospał do 19, od 18 leciutko go przebudzalam ale spał dalej. No to hula do 23 - no mam nadzieje ze nie dłuzej. Wstał mega głodny i zjadł 1,5 nalesnika wielkiego z twarożkiem. Niesttey przed drzemką ok 15 zjał bardzo mało zupki wiec po wstaniu dopadł go wielki głód.
A ja juz bym się polozyła chętnie :zawstydzona/y:

Hej laski;-)
Ale naprodukowałyście..podpisuję się pod Azą, ciężko Was nadrobić;-)
Marysia padła 40 minut temu, mały mleczny wampirek przed chwilką, więc mogę spokojnie poczytać i choć troszkę nadrobić BB;-)
Widzę, że dziś temat wagi króluje..:-D Ja na chwilę obecną ważę 85kg:szok: przy wzroście 176cm..więc nadwaga:zawstydzona/y::wściekła/y:..trzeba przyciągnąć pasa..niby w jakimś stopniu dieta, bo mała na cycku, ale waga spadła sobie z 98 do tych 85 i stoi..ech..chyba znów Dukan się kłania:-D
Cleo, super, że trafiłaś z tą pracą i się Tobie podoba!
Dziunka - jedna "wpadka" po 7 latach?? Masz się czym przejmować kochana..
Gosiulek - współczuję buntu Kacperka..moja Marysia tak też ma, czasami jak wpadnie w histerię, to masakra!!Też wtedy nie wiem czasami, jak z nią postępować..ech..tłumaczę sobie, że to bunt dwulatka, ale..ostatnio czytałam w jakimś poradniku, że wyrasta się jedynie z ubrań,a nie z różnych zachowań - bo jedni mówią, że przejdzie dziecku, wyrośnie z tego, itp..
AniaSm, gratuluję spacerku z dwójką!!Ja na razie sobie nie wyobrażam takiego "wyczynu"..No i gratulacje dla koleżanki, oj musiała się nieźle namordować..
Polaa, współczuję humorków..oj, hormony szaleją, biedna..trzymam kciuki, żeby teściowa się rozmyśliła i...nie przyjechała:tak::-)
Kilolku, ja wczoraj zrobiłam porządek w ubrankach Martusi..wszystkie 56 już uprzątnięte - a sporo z krótkimi rękawkami i różne cienki..może reflektowałabyś?;-)
Mama, Polaa, Lotka - no, to ja mam idealnie z rodzeństwem - mój bracik jest starszy o 1,5 roku ode mnie, a drugi o 4 lata młodszy:-D No i wydaje mi się, że te dwa lata między moimi dziewczynkami też jest idealne..Marysia w końcu "pogodziła się" z myślą o siostrze i już nie jest tak zazdrosna, a wręcz mi "pomaga", np. sama wynosi pampki po Martusi bez proszenia, daje jej smoczek itp..
Aza, super, że i u Ciebie jest oki w pracy!

Oj ja też bym poszła do łózka najchetniej a Marcela dobudziłam przed 18 więc.........na bank do 22 mamy hulankę. A do tego po spaniu obiadu nie chce tknąć :wściekła/y: gołąbka pare gryzów, zupy też i świruje na całego. Zmierzły dzisiaj też nie do opanowania i nie do zniesienia. Możliwe ze zęby dzisiaj wariują...... mam dość. Do tego megaśnie zatkany nos. Tak mocno ze bolą zatoki :wściekła/y: Ale chora nie jestem. Niestety to chyba na tle alergicznym. Ale moje byle jakie tablety p/alergiczne nie działają :wściekła/y: A zanim trafie do lekarza to miną wieki...

maxwell no pewno, ze reflektuję! Bodziaczki z krótkim i na ramiączka, jakieś cienkie śpiochy, rampersy itp

reklama
Do góry