Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.

Hej
A ja uważam że trzeba oglądać takie filmy.I nie prawdą jest że nic nie możemy zrobić. Gdyby tak było to na Sudan np. też by nikt nie zareagował. Od iskry zapala się ognisko...
Dziunka to teraz macie dalej wszędzie,tzn. do żłobka,szkoły i pracy? Ty nadal pracujesz? Ja już się pogubiłam.

Dziunka elo-bazę możesz stosowac na mrozy.To jest taka specjalna formuła która chroni twarz...śmiało.
Nie zaszkodzi..
Miriam oblała jazdy na prawo jazdy![]()

Aga a skąd przypuszczenia że tylko takie rzeczy oglądam
;-)Dziunka jak chcesz.W kremach,bazach na mróz jest woda.W tej chwili nie wytłumaczę Ci na jakiej zasadzie to działa...bo nie pamiętam
Dziunka w każdym razie woda w kremie zaraz po nałożeniu wyparowuje...
gosiulek nie we wszystkich kremach na móz jest woda. A w poradnikach dla rodziców, na kzołach rodzenia itp zawsze mówią by wbierać kremy bez wody.
hormony mi dzisiaj dały tak popalić, zę aż wstyd. Do tego zimno. Rano było -15, teraz -10. Ide zaraz drugi raz do przedszkola. Nie chce mi się wychodzić brrr
Aga slyszłąm w tv, ze nie macie ciepłej wody i nie wiadomo ile to potrwa, straszne. Współczuję.