reklama

Listopad 2009

reklama
no cóz ja dużo więcej i tez nie płakałam ale szczęśliwa nie byłam. I nie twierdze wcale, ze wygląd jest dla mnie najważniejszy ale mozna się czasem pożalić chyba nie?

gosiulek to po co oglądasz? moze dla odmiany obejrzyj coś przyjemnego?

popieram :tak: , ja nie oglądam co by się nie dołować

dziunka nam właścicielka czynsz obniżyła o połowę żebyśmy sobie ten syf sami posprzątali , bo gościu co tu mieszkał przed nami zrobił rozpierduche i przy nas na policji zgłaszała że jej mieszkanie zdemolował :szok:

mnie też przerażała waga w ciąży ale nie robiłam nic przeciwko niej ;-) , chociaż do tej pory nie lubię sobie zdjęć robić

dziunka no 150 jeszcze nie waze, na szczescie.
Ok, nie bede juz narzekac.
Waga nie jest najwazniejsza, zgodzę sie ale chcialabym sie dobrze czuc a jakby nie bylo wyglada ma jakis wplyw na to, moze tylko u mnie:zawstydzona/y:
Ale koniec juz o moich kg:tak:

Dziewczyny, możecie narzekać do woli, JA NIE MAM NIC DO TEGO!!! Próbowałam podnieść na duchu Polę, bo chodzi zdołowana już któryś tydzień, bo jest gruba. No ale jak w ciąży być chudym:sorry: i pokazać że nawet gruby może czuć się dobrze we własnym ciele. No ale jak widać nie udało mi się przekazać tego co chciałam, trudno. PRZEPRASZAM, buziak na zgodę?
buziaki003.gif

Właśnie sprawdzam kiedy mamy autobus, ale on i tak podjeżdża tylko do połowy drogi, a potem na pieszo ten kawałek co zwykle. A mróz podobno okropny...

reklama

Może żeby poszerzyć horyzonty. U nas w szkołach baletowych dzieciom też nie jest łatwo (nie porównuję z Chinami), to też nie ich wybór tylko rodziców. Warto więc wiedzieć na co skazuje się dziecko mając takie ambicje.
Dość zabawne podejście do sprawy a nie dołują Cię choroby dzieci koleżanek (mnie tak )? Hmm po co to czytać.

Dziunka słodkie te buziaki rozdajesz:-)

W nocy -19 ale dzięki wunderwaffe Zobacz załącznik 431861
wciąż utrzymujemy nasze pozycje.:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry