reklama

Listopad 2009

reklama
Agrafka gratulacje !!!!!!!!!!!!!! super ,parka bedzie.Igi też miał być w pierwszej wersji Wojtusiem:-)ale D ma złe skojarzenia z kolegą jakby to ując pijaczkiem:-D

Dziunka taka okazja z tym przedszkolem ...niech spróbują chociaż...zawsze można się wycofac ale wtedy pewnie inne dziecko wskoczy na Miłka miejsce...

Mszczuja o jezuusiu ale imię kosmiczne:szok::-Djak Szuja brzmi trochę :-D

mi się nadal marzy Lenka....:-D

Agrafka, to ja pytałam, nie Kilolek:-p:-)
Martolinka, ja jakoś czerwiec, lipiec zapisywałam moją Martę:szok::-), ale nie kazali mi dzwonić..kurcze, ale jak sobie pomyślę, że ona będzie taka malutka w tym żłobku, to normalnie mnie trzęsie.
Dziunka, widzę że Miłek, to niezły panikarz:-D ale Marycha u fryzjera podobnie..stąd jej krzywe grzywki na fotkach - moje dzieło..:-D
Agrafka - Warcisław??:-D

Nie, on grzeczny jest jak anioł u fryzjera ale ta nerwowość taty chyba na niego przeszła. Bogu dzięki że nie widział (tata), że z tego wszystkiego fryzjerka drasnęła Miłka lekko nożyczkami i wodą utlenioną oczyszczała, no jakby zobaczył to chyba by ją zamordował:zawstydzona/y:

Wszystko to im mówię, moja mama świetnie zdaje sobie z tego sprawę ale nie ma wsparcia od męża i teściowej.

Agrafka och ja szaleję za Gniewkiem (imieniem).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry