reklama

Listopad 2009

Witajcie :)

Oli zjadł obiad, zjadł to duzo powiedziane bo sam ryz wciągnął a kurczak i marchewka z groszkiem go kompletnie nie interesuje, ech....konczy oglądac Jake i piraci z Nibylandi i idzie spac.
Wstał o 7 wiec juz dawno powinien spac bo po drzemce chce go do dziadków oddelegowac bo mamy w planie kino z mezulem ale nie wiem o ktorej to wszystko wyjdzie. Zanim usnie ok 14........zanim wstanie. A ja czekalam z tą drzemką zeby Oli zjadł obiad a tutaj tak mnie urządził, nagotowałam sie a gucio zjadł :(

Kilolek ja nadal podziwiam te twoje piechurowanie :) ja dzis wyszlam do sklepu i zimno ze szok chociaz piękne sloneczeko swieci. Pamiętam jak do pracy jeździłam jak było na minusie 25 stopni to dopiero był mroz.

Natalunię tez pamiętam :)

Mama myslę o Tobie :)

reklama
Dziunka strasznie duzo.

Ja się właśnie zastanawiam cyz mojego kłaść. Dobrze się bawi a wieczorami szaleje w łózku zamiast spać. Tylko boje się, ze jak teraz nie pójdzie spac to mi będzie późnej jęczał

Kilolku Nawet kazałam jej liczyć czy się babka nie walnęła, ale nie, sam dres 58 zł, najtańszy jaki był:baffled:

Gosiu
14435

ja wiem czy drogi? Ja ąłych dresów nie kupuję, bo w bluzach nie chodzą ale same spodnie w sklepie kosztują 38zł. Od pathanki fajne dresy chłopakom kupowałam i niedrogie

reklama
Antek też śpi:tak:odebrałąm do z przedszkola i nawet nie zamierzał dziś wracać:tak:po drodze zaliczyliśmy rybny i dziś zrobie śledzie w occie;-)mmm

maxweel a chcesz wracać do pracy po macierzyńskim?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry