Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
No i wszystko zależy od cery - Julia ma śniadą i nigdy jeszcze jej się nic na skórze nie zrobiło. Żadnych odparzeń, żadnych odmrożeń, żadnych szorstkich czy suchych plam. Dosłownie nic.
A Asia - jej poliki wyglądają coraz gorzej, wczoraj 5 minut na dworze byla bez rękawiczek - nawet nie pytajcie o jej dłonie. Już nie wiem co mam robic, chyba po słoninę pójdę do sklepu;-) Ma skórę po mnie, bo moja reagowała tak samo jak byłam mała i zresztą mam problemy do dzisiaj jak tylko zaczyna się jesień/zima.
Muszę iść z młodą do doktorki.
Kilolku ja już kiedyś słyszałam o tym, że facet nie przezyłby porodu![]()
Wiesz co u Dobrusi w zeszłym roku na nóżkach pojawiała się taka sucha, szorstka skórka a przecież miała i rajtki i spodnie. w tym roku to trudno sprawdzić tak ją Jagoda ubiera:-)
A ja z kolei słyszałem że ból przy kamieniu w nerce jest porównywalny, oczywiście i niestety mam taki i pełzałem po podłodze w szpitalu na ostrym.
Kto zna niech nie czyta:
Wynaleziono maszynę przenoszącą podczas porodu cześć bólu z matki na ojca. Jedna para postanowiła ją wykorzystać. Kobieta rodzi i krzyczy. Lekarz przekręcił pokrętłem i przeniósł 10% bólu na ojca. Patrzy - kobiecie ulżyło, ale ojciec dalej się uśmiecha. No to dal 40% bólu na ojca. Kobieta już prawie rozluźniona, a ojciec dalej się uśmiecha. Zdziwiony lekarz dał 100% bólu na ojca. Kobieta zaczęła się uśmiechać, rozluźniła się już całkiem, zaś ojciec... dalej uśmiechnięty i zadowolony. Poród dalej przebiegał gładko. Po porodzie szczęśliwe małżeństwo wraca do domu. Patrzą, a pod klatką leży martwy listonosz.

bidny mój D na dworze pracuje ,mam nadzieje że wróci wcześniej ...
. Ubieram ją warstwowo, bardzo grubo bo często i gęsto nie chce koca, a w deszcz folii na wózek. To co wtedy wyprawia to cuda na kiju. Często rozbiera się ze spodni i spi w samej bluzeczce, za chiny nie ubierzesz, ani nie przykryjesz, jest zimna jak lód a i tak po 5 minutach się odkrywa. Rękawiczki lubi i czasem po prostu się zdarza że coś jej odbije i je zdejmie i za nic nie chce założyć.