Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

,
ja już mam dość ,Lenka mi się budzi przy każdym kaszlnięciu nie wspominając że w nosie jej furczy
,ściągam ile się da no ale zaczynają się buntować oboje ,smarowałam jej w nocy pod nosem maścią majerankową to chociaż przez chwilkę było lepiej
, no ale nieprędko jak znam życie i mojego D , do mojego to jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś wystartował za to do mojego szwagra to ciągle bo on tak niepozornie wygląda 
Ano mam, ale cóż z tego;-) niby się zapisuje a jak tylko coś nawali to wszystko ginie.
Mamy faraonki w kuchnimacie jakieś sposoby?
Jak cię wywali to otwierasz drugi raz okienko i w tedy otwierasz drugi raz i lewym dolnym rogu powinien się pojawić klawisz do odzyskiwania. "Restore Auto-Saved Content"
Kupujesz preparat na mrówki zagniatasz z tym co lubią (okruchy ciasta, got. żółtko itp) one zanoszą towar do siebie i po problemie.
ja tak do -15 tow wychodzę ale na krótko, pół godzinki. (dziś -20 niestety) Chyba że do przedszkola idziemy to juz nie, bo to i tak 1,5 godziny wychodzi na dworze.dzien dobry
ja dziś spałam do 12..jak D w domu to bawi się z małym a ja zamykam w pokoju i śpię jak smok...do pacy na 17..
pokazuje mi -14 kurde..Igi ma ten katar raz wiecej raz mniej...już mam dość chyba pójdę w pon do lekarza.bo wszystko zawodzi.a na -14 nie badzo chce mi się na spacer go targać...
chodzicie na dwór w takie mrozy? bo może ja dziwna jestem...
ja tak do -15 tow wychodzę ale na krótko, pół godzinki. (dziś -20 niestety) Chyba że do przedszkola idziemy to juz nie, bo to i tak 1,5 godziny wychodzi na dworze.
A próbowąłas na katar inhalacje na noc? ja na filiżnakę wrzącej wody wkraplam 5-7 kropelek "inhalolu" i lepiej im sie oddycha i szybciej mija. Inhalol to taka mieszanka różnych olejków ale mozna użyc tez sam sosnowy i eukaliptusowy