• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

Nie, nie trzeba tylko do szklanki lejesz wrzatek i do tego kropelki - z wrzątkiem będzie parować na cały pokój

No Aerius to na alergie. Moż eprzepisze. Tylko drogi teraz jest przeraźliwie. Prawie 50zł wczoraj zapłaciłam.
Wogóle wczoraj wykupiłam Kubie miesięczny zestaw leków i prawie 300zł zapłaciłam, a w zeszłym roku płacilam ponizej 10zł :-( zrobiłam trochę zapasów przed nowym rokiem jak zapowiadali zmiany ale już się pokończyły. A jeszcze niedawno słyszałam jak Tusk mówił, zę ludzie bez sensu w tych apteach stali i wykupywali, bo przeciez leki nadal będą i wcale tak się dużo nie zmieni. Taaa

reklama
wróciłam z małych zakupów, myknęłam sobie szybko sama i dobrze mi to zrobiło. Potem jeszcze po paczkę musiałam od inpostu grzać, bo zamiast do paczkomatu kolo mojego domu to trafiła do oddziału 2 osiedla dalej grrr ale nic, najgorzej, ze mojej mamie udało się mnie do płaczu doprowadzić bo smiałam poprosic o pomoc, której oczywiście nie otrzymałam, szkoda słow. I cały dobry humor z samotnej godzinki na mrozku wziął w łeb
/

Oj, współczuję :-/

Dziunka super!!! Ja nie pamiętam kiedy byłam na dyskotece, a z moim męże jeszcze nie byłam :laugh2:

No co Ty, naprawdę?

dziunka ale ci fajnie ,sama bym pozarzucała trochę miesem na jakimś disko :tak: , no ale nieprędko jak znam życie i mojego D , do mojego to jeszcze się nie zdarzyło żeby ktoś wystartował za to do mojego szwagra to ciągle bo on tak niepozornie wygląda :tak:

ZDRÓWKA!

Do mojego A też nie startują, to raczej on:zawstydzona/y: bo mu się wydawało ze ktoś tam coś tam i złapał łebka, a że łebek mały a A łapę ma ciężką to musiałam ratować sytuację:szok:
Z kolei mój brat młodszy to taki właśnie kogut jak ten łebek z dyskoteki i raz dzięki takiemu podskakiwaniu stracił dwie jedynki, kiedyś tu o tym pisałam. Ale to go dalej nie nauczyło że w pojedynkę większych się nie zaczepia.

Kupujesz preparat na mrówki zagniatasz z tym co lubią (okruchy ciasta, got. żółtko itp) one zanoszą towar do siebie i po problemie.

Taaa tyle że ja mam koty:confused2:

Asia ma rozwolnienie, śpi już drugi raz dzisiaj, najpierw w sankach pół godziny, teraz u siostry A na kanapie sobie chrapie;-) trochę się martwię tą srakusią, majtki za każdym razem do zmiany bo popuszcza biedulka. Ale ogólnie samopoczucie dobre.

Biedna Asia, co musiała podłapać.

edit:
smarkacze karnisz w sypialni urwali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście żaden sie nie przyznaje tylko zwalają jeden na drugiego :wściekła/y:
wściekają sie od obiadu niemiłosiernie. A. ich autami spacyfikował, bo juz nam mózgi puchły

Ostatnia edycja:
AZA dziekuje, z brzusiem ok :tak: rosnie ;)

dziunka mam nadzieje, ze u Asi nic sie nie rozwinie.

A u nas pada snieg:tak::-D
jest juz bialutko, mam nadzieje, ze nie zniknie do jutra, zeby Kuba mial radochę

u nas tez snieg!! koncu :-) ja jutro rano do pracy ale tatus na pewno ja zabierze.

bylismy dzisiaj na zabawie karnawalowej dla dzieci. mala sie super bawila przez godz az ktos jej przytrzasnal dlon drzwiami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :wściekła/y: odeszlam na minute po kawe i zaraz przybiegla z placzem, tradycyjnie sie zaniosla i pokazywala na reke, ale nie moglam przez placz zrozumiec. w domu dopiero ie zapytalam czy ktos jej stanal na raczke czy moze drzwi, bo tam malo drzwi bylo, chyba tylko wyjsciowe i od ubikacji... oczywiscie kupa ludzi ale nikt nic nie widzial i nic nie wie...
domikolaja sama pojsc nie chciala po paczke, musialam ja zaniesc, w oole potem juz sie taka placzliwa zrobila, na rece chciala wiec po paczce poszlismy do domu, a tuniespodzianka,, w ciagu godz snieg napadal :-)

/

Taaa tyle że ja mam koty:confused2:

Nie wadzi. Nie wiem czy to nawet działa jakoś na ssaki ale jeśli już to i tak wykładasz to np. w kredensie czy pod zlewozmywakiem.

Kilolek też mieliśmy 0 wsparcia a teściowa jak się dowiedziała że z Miriam kiepsko po urodzeniu to Jagodzie powiedziała że to za jej grzechy i na chrzest nawet nie przyszła. Teraz to zupełnie inna kobieta może to menopauza była.

reklama
Witajcie,
M już razem z Antkiem padł;-)dosłownie objadliśmy się u Etny a ja miałam naprawdę chwile wytchnienia. Zaszyłam się w kącie i nie dałąm się wyciągnąć;-)

Dziunka szalejecie:tak:ja czekam na wakacje i razem ruszamy do sopockiej Koliby;-) tam jest tak swojsko , nie ma napalonych 60latków i białych kozaczków;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry