Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale syczenia nie było, a to plus. Zobaczymy co będzie dalej;-);-) trzymajcie kciuki!
z tego co pamiętam to było koło 200 zł
hihi no ale ok, później..hihi podobaja mi się te fotki :-) nieco przerażające ale dzieci jakie zachwycone!!!! w przeciwieństwie do laluni w urzekającym płaszczykuZobacz załącznik 434191Zobacz załącznik 434192Zobacz załącznik 434193Zobacz załącznik 434194
Ciekawe mają pomysły nasi "kuzyni"(za Bułhakowem)...
i dla równowagi coś współczesnegoZobacz załącznik 434195. Mnie osobiście bardzo się podoba.
Jesienią na Jasnej Górze w niedziele widywałem naprawdę dużo ładnie ubranych dziewczynek.
Zawsze nam sie marzył jakiś ekstra płaszczyk dla córki.

musialas przycisnac klawisz "insert"(ins) na klawiaturze. wcisnij raz jeszcze i pomoze ;-)agrafka, swietny stroj.
dziunka, kolenda - zalewska to tewizyjna sucz, nie moglam jej sluchac . ja uwaza,ze rutkowski dobrze zrobil. a co do mati , to niewiem, bo tepe uderzenie w tyl glowy niekoniecznie swiadczy o upadku, chociaz na razie tez nie podwaza tej wersji. mimo wszytsko nie potrafie zrozumiec zakopywania dziecka, zamiast wezwac pogotowie i chociazby za to powinni ja ukarac
to moje zdanie i wiem,ze nie wszyscy sie z nim zgadzaja
u nas snieg sie roztapia i jedna wielka chlapa `
z kolei ja cos wcisnelam na klawiaturze i teraz gdy np zjadlam litere i chce ja wstawic do wyrazu to ona kasuje mi nastepna. pomocy :-)![]()