• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

miałam coś napisać, ale Ala mnie wołą bo zaczęła rysować - tylko, ze flamastrami a nie kredkami i ciągle musze podziwiać jak rysuje + oczywiscie pilnowac bo wszystko brudne dookoła.
No i dobiega mnie śpiew "dziadek lulka farmę miał, IAIAOOOOOOO!!" :))))))

Dziś wieczorem idziemy z M do teatru :D Ala zostanie do 23.00 z ciocią.

Kilolek super , że wszystko dobrze, mi też ostatnio zginęły wyniki...

reklama
Witajcie,

agrafka no pięknie Ala wyglądała:tak:
Co do wywiadu mam podobne zdanie jak Wy:tak:
Kolenda to...szkoda gadać:tak:

a ja chce juz jutro:-)
nie moge sie doczekać :tak:

Jakoś dziś mi nic nie pasi, prawie 2 lata spędziłam w jednym pokoju w pracy i mnie wywalają z niego i przenoszą na 4 piętro... może to i lepiej, bo nogi sobie wyrzeźbię jak będę tak zasuwać po schodach, ale ... od 12 lat już zwiedziłam 7 pokojów...:szok::szok::szok::szok: A moje dziewczyny zrobiły awanturę w sklepie, wszystko im źle było, potem Hanka chciała natychmiast jeść i w histerię wpadła, ja w furię, ehhh...

Próbaaa
Edit

Przepaszam za zamieszanie, powinno już działać ;) najprawdopodobniej gdzieś zostało kliknięte przez moje zołzy ,,, tylko jakim cudem nie jestem w stanie tego określić... jeszcze sprawdzę czy tylko my mieliśmy taki przypadek.;-)

Ostatnia edycja:
Cześć z rana:-)
Dzisiaj odbieram moją córcią od dziadków po mini feriach (była u nich od niedzieli)..już się stęskniłam na maxa, a ona ponoć ani razu nas nie wspominała:szok::-( Pewnie będzie afera, jak ją weźmiemy:-D
Ale czas wykorzystany maksymalnie, bo mieszkanko całe lśni.Przy Marysi to bym tak nie wysprzątała tutaj nic, bo by mi "pomagała":-)
Gosiulek, jak Twoje ciśnienie i ból głowy? Mam nadzieję, że już lepiej?
Tunczyki, jak się czujesz?
Agrafka - wow, niezły apetyt ma Alutka:szok: A strój kotka superaśny!!!Masz talent!!
Dziunka, dawaj zdjęcie persa! A tekst "Mamusiu głaść bziusio" wymiata:-D
Do sprawy Madzi i reszty - podobnie jak Ana, straciłam serce i przełączam tv, jak znów o tym gadają:sorry2:

Dzień dobry słonecznie! ;-)
az sie chce zyc, a do tego ten upal, -7, normalnie wiosna :-) pije kawke, a potem pewnie dlugi spacer z Tomem na nozkach... czesto biore teraz do pchania pusty wozek, no i mam go gdzie posadzic jak ma dosc... tzn najpewniej to by chcial na rece, a matka nie moze :-(
milego dnia! :-)

U nas dzis slonko, moze mama zabierze moje dwa urwisy do zoo. Olaf uwielbia tam chodzic i patrzec na zwierzatka. Mamy blisko bo 15 min. Spacerkiem. To bylby ich pierwszy spacer i mam nadzieje ze mama sobie poradzi z ubieraniem i zniesieniem chlopcow na dol do wozka.

Witajcie,

mąż wyciągnął 2 ostatnie kartony rzeczy z piwnicy . Jak się okazało jeden był pełen ciuszków które kupiłam kilka mscy temu i o nich zapomniałam . Jak M to zobaczył stwierdził , ze jak jeszcze coś kupię w rozmiarach do 74 to mnie na rynek wyśle
laugh.gif

Wywiesiłam pościel , kołdry , poduszki na balkon , bo podobno roztocza giną w takich temp.

Maxweel to ładnie wypoczywałaś;-)
Dziunka jak kotek się sprawuje?
Dziubasek mama na pewno sobie poradzi:tak:
Lotka udanego spaceru:tak:

Nie zdążyłam obejrzeć wczoraj tego wywiadu Pani Kolendy , bo TVN zażądała od youtube usunięcia pliku..

reklama
Marta pisałam już na maluszkach, bo listopad był przez przypadek zamknięty;-) ale właśnie się dowiedziałam że mój kot to nie jest pers z krótkim włosem a kot egzotyczny :-) dokładnie tak wygląda tyle że nasz ma zielone oczy:tak:

Kot egzotyczny – Wikipedia, wolna encyklopedia

A tu masz to co pisałam na maluszkach:
U nas ok, nowy kot zachowuje się dziwne, jak nie kot
wink2.gif
zero dzikich instynktów
laugh.gif
nasz się jeży i warczy a nowy przechodzi obok niego, rzuci co najwyżej jednym okiem i ma go w nosie
shocked.gif
zachowuje się jak Garfield
laugh.gif
w zupełności spodobało mu się u nas. No i mam w końcu kota nakolankowego
wink2.gif
laugh.gif
wczoraj nawet położył się na A - a tego trudno dokonać
laugh.gif
nasz przeżywa, ale myślę że to kwestia kilku dni, powarczy, powarczy i mu się znudzi.
Wstawiłabym Wam zdjęcia, ale tak kabla rano szukałam, że aż Asię obudziłam, a kabla dalej nie ma
baffled5wh.gif

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry