Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to super! :-) ja tez chciec chlopczyka!!! :-)No sny okazały się prawdą, intuicja tez mnie nie zawiodła, bedzie Chłopczyk:-)

jak się zbudziłam dojść do siebie nie mogłam przez 1,5 godziny,
dalam tez wiekszosc kolezance bo Ona ma synka, ktory w kwietniu skonczy roczek ale juz czesc mi oddala, tych najmniejszych plus rzeczy po jej synku
wiec ubranek to na pewno bede miala duzo:-)

Podziwiam rodziców którzy wybierają imię na początku i do końca to się nie zmienia
ja tak nie umiem
no ale ja waga jestem ;-)

No sny okazały się prawdą, intuicja tez mnie nie zawiodła, bedzie Chłopczyk:-)

. Ja nawet w ciąży z Pawłem nie byłam taka tego pewna jak teraz że drugi też będzie chłopczyk.Pola GRATULACJE!!! Ja pamiętam jak wybieraliśmy imię dla Asi to każde jedno było tym ostatnimPodziwiam rodziców którzy wybierają imię na początku i do końca to się nie zmienia
ja tak nie umiem
no ale ja waga jestem ;-)
Nasze koty w miarę ok, jeszcze się nie kochają, nasz podchodzi do nowego i po chwili ucieka
Asia straszną ma tą skórkę, jutro na 9 lekarz, trzymajcie kciuki by to nie było żadne AZS czy inne cholerstwo!!!
i może będzie mu przykro :-( (hahahahaha gadam jakbym w ciąży była 

).To chyba będą pierwsze dwa chłopaki na forum![]()
Gratulacje dla rodziców, no a mama musi dalej próbować z dziewczynką
Ja nawet nie planuje, , a już Wiem że drugi też będzie chłopczk
:-) i co Wy na to? - to jest dopiero intuicja. Ja nawet w ciąży z Pawłem nie byłam taka tego pewna jak teraz że drugi też będzie chłopczyk.
To trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę Joasi
![]()
Co do imienia to ja się szybko zdecydowałam na Pawła i już po usg w lipcu Paweł został Pawłem na Amen. Będę miała problem z nadaniem imienia dla drugiego syna. Bo Paweł ma imiona po moim mężu a drugi synek już nie będzie tak mógł mieći może będzie mu przykro :-( (hahahahaha gadam jakbym w ciąży była
).
My po wizycie u dermatologa i uffff wszystko ok :-). Dostałam pochwałę za profesionalne podejście do tematu i Paweł już ma odstawione maści sterydowe. Wyszliśmy na prostą, teraz tylko się pilnować no i jeszcze muszę szczególnie dbać o okolice odbytu, bo tam było najgorzej.