• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Dziunka nikt mi nic nie kazał ściagac , nawet pierscionków;-)mimo tego , ze miałam CC i jak widac mam sie dobrze;-)jak każa wyciagnac tym razem to trudno;-)

Byliśmy u znajomych na chwilkę , potem sklep i dopiero co mały położył się spać:tak:

reklama
hej
ale to nie tylko do porodu trzeba wyciągać , chodzi generalnie o operacje pod narkozą , jak miałam mieć laparoskopie w szpitalu to wszystko ściągałam , kolczyki , pierścionki , obrączkę , nawet jeśli się nosi aparat albo protezke zębową to też trzeba wyjąć
ale się dzisiaj czuje do bani , kompletnie nic mi się nie chce , najlepsze że mój z pracy wrócił w podobnym stanie a i dzieci jakieś takie też bez humoru
napiłabym się piwka ale jutro jade rano z Lenką na szczepienie więc wolę nie tym bardziej że moja głowa słabiutka :tak:

w uk jak idziesz na planowana operacje to nawet makijazu nie mozna,a reszta tak jak ania napisalas.

z tego co wiem, to nikt sie tu nie odchudza oprocz mnie, ale wkleilam pyszny przepis na malo kaloryczne ptasie mleczko. to jest normalne ciasto, nie zadna odchudzona wersja :-)

No i zasnęłam, ale dobra teściowa zadzwoniła przez pomyłkę i dzięki temu już mam pranie rozwieszone:-D:-D
U nas sypie śnieg, nawaliło go całkiem sporo przez te 2 godziny jak nie było mnie przy oknie, czyli jutro czeka nas paraliż komunikacyjny, o której dojadę do pracy to będę.;-)
Znikam na razie...

Ja nie pamiętm dokladnie jak to bylo u mnie ale obraczki jeszcze nie mialam wiec nie bylo z tym problemow:-D a pierscionki to juz chyba w 6 miesiacu na palce mi nie wchodzily:zawstydzona/y: ale cos kojarze, ze sprawdzali czy mam kolczyki:tak: i co najgorsze skarpetki do cc mi sciagneli:-D wtedy sie wkurzylam, ja skarpetki na czas kapania tylko sciagam:zawstydzona/y: i w lato na spacery bo nawet w domu noszę:zawstydzona/y: moje stopy nie oddychaja, jak to moj mąż mowi.

banana no cieplo sie robi, dzisiaj bylo super, ale ja bym chciala jeszcze śnieg:tak:

Wpadłam się przywitać i uciekam spać.
Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa.
Paweł oczywiscie był dzielny, spał w przedszkolu i jutro tez chce iść :tak:. Jak go odbierałam to juz po jego mince widzialam że tęsknił ale był naprawde dzielny.

Mi tez było ciezko wrocic do pracy po 2 tygodniach, ale co zrobić. Teraz bede odliczac dni do wakacji :-D.

Aza zegarek mi się podoba taki "dorosły" :rofl2:.

Paweł zaliczył dzisiaj nawet fryzjera :-), oczywiscie znowu sie powtarzam ale był dzielny :-D do tego stopnia siedział cicho że pani fryzjerka tył i boczki ładnie wygoliła maszynką. Pierwszy raz ma tak równiutko obcięte włosy :szok:.

Paweł jutro zostaje w domu nie daje go jednak na ten bal przebierancow, a mąż jutro ma wizytę u chirurga i planowo jakas zmiana gipsu i przeswietlenie

Cze
moje panny rozwiezione, ja dopijam kawę, już pewne rzeczy wykonane na serwerach, mogę popisać ;-) , tja śniegu mamy minimalną ilość, mam nadzieję, że jakoś w ciągu dnia dopada, by można z moimi iść na sanki.
Ania - jak tam po szczepieniu?
Etna - pogratulować dzielnego synka.

Życzę miłego dnia, znikam na inne wątki.;-)

Ja też dopijam kawkę i zaraz pędzę do gołębi. Wczoraj posiedziałam do poźna, bo była u nas moja siostra, panowie grzecznie opuscili damskie towarzystwo i poszli spać.

ETNA brawa dla Pawełka.

AZA zegarek cudo :)

KIKOLKU masz rację makijaż nic nie pomoże :-D

Co do kolczyków u nas nie można mieć, pierścionkó nie miałam z powodu opuchlizny, przed wejściem na porodówkę sprawdzała położna czy mam lakier na paznokciach, bo też nie wolno.

reklama
Witajcie,

jakoś tak już ze wszystkim sie obrobiłam: obiadek , pranie , ciasto czekoladowe w piecu (niestety z paczki:-p). Śmigamy z małym na pocztę a potem po mały prezent dla M;-)

Etna brawo dla Pawła;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry