Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i co Twój np 12 brat bawiąc się z kumplami ciągnął za sobą 4 siostrę? No nie uwierzę. Jak wyglądał ten wasz kontakt bo mój brat to odprowadzał mnie do przedszkola i czasami ze mną pojeździł na sankach. Jak miał 16-17 lat to już chodził z dziewczyną to gdzie mu tam w głowie młodszy brat był. Jak za czołem chodzić do szkoły to wyjechał na studia i było pozamiatane. I gdzie tu miejsce na lepsze wychowanie?

ale nie aż do tego stopnia jak u Ciebie Pathanka. 
Alutka ślicznie wygląda, mój brat 18 lat temu miał takie sanki ale nam ukradli:-( co roku żałuję że takich nie mamy bo są świetne.

. Jak jestem w formie to nie mam czegoś takiego jak "dość" ogranicza mnie tylko ilość "wyprodukowanych". :-) Tak po prawdzie nie przepadam za smażonymi na smalcu (teściowa) i te jadam tylko z grzeczności. Nie przepadam jak są takie gąbczaste a uwielbiam te z takimi wielkimi bombkami. Dziś miałem do wyboru chrust (faworki - ale wolę tę pierwszą nazwę) albo tort. Wybrałem tort a chrust i tak dostanę za parę dni jeśli znowu nie będzie mufinek.:-)
niż "produkcja"