• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2009

reklama
Co się dzieje z Dziunką i Lotką?
Jacku oby żonie jak najszybciej minęła ta depresja.
Mamajuli zdjęcia ekstra.A igloo jakie superaśne.
melduje sie , ze zyje ;-) bylismy rodzinnie we wrocku, wlasnie wrocilismy. padam na pyśk ;-) i jak zobaczylam ile napisalyscie....... no to jutro nadrobie :-) milego wieczoru wszystkim!!!!!!!!

Halo ja też się melduję. Rozmowa niby ok jak do końca tygodnia nastęnego nie zadzwonią to znaczy, że wybrali kogoś innego. Dziś mam kolejną tym razem w księgarni i to bardziej by mi odpowidadało. Także dziś trzymajcie kciuki jeszcze bardziej o 12.30.

Agrafka - Gosia w porównaniu z Hanką to mega aniołek, więc mam praktykę ;-), poza tym babcia jest wrażliwiec, dawno małych dzieci nie miała, wnuki to jej jedyne, daleko mieszka i nie zna pewnych uwarunkowań;-). Ogólnie dla mnie to etap w życiu Gosi, a dla niej początek jakby opętania... :baffled: "Nie spotkałam się jeszcze z czymś takim..." słowa babci.
Kikolek - powiedz coś bliżej o tej cenie za tą nerkę ;-), ale tak na poważnie jakie zalecenia macie?

Zasnęłam u dziewczyn, budziłam się od czasu do czasu sprawdzając czy dziewczyny są okryte, zostałam skopana przez Hankę po plecach , ale to norma!

witam porannie

od dziś zaczynamy remont kuchnia-salon
będziemy łączyć razem,więc ściana do zburzenia ,no imeble kuchenne musimy dokupić

maż już rano skoczył do tartaku drewno zamówić na belkę
a po śnaidanku jedziemy do Ikei

Witajcie.
I znów pochmurny dzień.

Pathanka &&&&&&&&&&&:tak:Też bym chcIAŁA w księgarni pracować albo bibliotece.Słyszeliście że UE chce płatncyh bibliotek?

Wczoraj moja siostra ta w ciąży przyszła i mówi że słabo się czuje.Mierzę jej ciśnienie a ta ma 80/35.Szybko jej zrobiłam kawę z ekspresu i się polepszyło.

Ana ja Cię podziwiam:tak:

hej

ja dzis wolne i sprzatam z Igim ...tzn on zamiata z dywanu nakruszoną bułkę...:-D

wczoraj w pracy mialam nerwa jak nic gówniara mnie jedna z pracownic wkurzyła ale to tak że dzis mam nerwy w dodatku D nie zlozył lożka i sam składać zaczełam i mi wypadło z szyn ...mowie Wam mam ochote komus przywalić i krzyczeć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witajcie,

dziś na leniwca przygotowałam ciasto nalesnikowe na obiad;-)ostatnia pralka z rzeczami po Antku dla Ali na około 86 cm się pierze i juz naprawde z głowy. Jedziemy dziś ogladac wózek- trafiła sie uzywana okazja jak nówka . Jezeli tylko bedzie wygladac jak na zdjeciach to bierzemy;-)i w zasadzie mozemy rodzić;-)- oj nie , nie , jeszcze troche;-)

Pathanka w ksiegarni to bardzie z zawodem (choć nie do końca) związane:tak:oby ta wiosna była dla Ciebie szczesliwa
Sawi remonty sa uciazliwe , ale jaki efekt potem;-)
Lotka jak samopoczucie?

Kilolek &&&& za "wizytę" Kuby:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry