reklama

Listopad 2009

reklama
No więc obiecane foty:-)

LOTKA tylko mnie nie uduś że tutaj dodaję ale na zamkniętym nie umiem:baffled::sorry2::sorry2:

ale laseczki :tak::tak: lotka muszę się z gosią zgodzić gdzie ten Twój brzusio?? a dzieciaczki cudne cała trójca:-)hh

Gosia a gdzie ty jesteś jak Cię nie ma?;-) co tam u Was??

etna thx za wiadomości od Marty biedna:-( 3mam& żeby leki pomogły

aga444 super że się Igi dostał , Gratuluje :tak:
lotka, mamjuli super fotki ,fajnie że mogłyście się spotkać :tak:
biedna martolinka mam nadzieje że mimo wszystko szybko dojdzie do siebie ,bo sił jej teraz będzie sporo potrzeba :tak:

Aga pojawiam się i znikam:-D
Nie mam jakoś weny ostatnio do pisania.W dodatku źle się czuję.Mam zapalenie ucha,codziennie boli mnie głowa.Masakra.A nie chcę Wam smęcić.
Za to czytam.W miarę możliwości jestem na bierząco.

A Ciebie też długo nie było.Wzywałam aleś nie odpowiedziała.

Aga pojawiam się i znikam:-D
Nie mam jakoś weny ostatnio do pisania.W dodatku źle się czuję.Mam zapalenie ucha,codziennie boli mnie głowa.Masakra.A nie chcę Wam smęcić.
Za to czytam.W miarę możliwości jestem na bierząco.

A Ciebie też długo nie było.Wzywałam aleś nie odpowiedziała.

wiem Gosiu widziałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y: dziękuję za troskę jakoś nie miałam weny a o pogodzie pisać samej nie będę...

biedna jesteś z tymi bólami głowy mnie też dzisiaj pół dnia bolała dopiero aspiryna pomogła...

Mam urocze dwa zdjęcia Ali :-) ale nie moge ich zgrać na komorkę z laptopa:-( kabla nie mam bo mąż go zabrał w trasę a przez blutooth nie chce mi się połączyć :-(. Więc gdyby ktos miał mozliwość zgrania zdjeć z telefonu na komórkę to mogę wysłać zdjęcia :tak: żebyście zobaczyły to cudo

reklama
Ja na aspiryne jestem uczulona:-(
Ostatnio biorę codziennie więc już nic nie pomaga:-(Męczę się więc ale szczerze mówiąc mam dość.Czekam kiedy to się skończy.
W dodatku jestem w szoku bo nasz sąsiad zmarł i nie mogę sobie jakoś tego poukładać...Szkoda mi go bardzo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry