reklama

Listopad 2009

reklama
hej

przez pogodę ciut Was zaniedbuję;-)wczoraj 3 h siedzielismy w piaskownicy i dzis tez niedługo ruszamy.

oj bidula Martolinka ,ja tez prawie miałąm krew miec przetaczanaa ale dali mi leki i jakos sie poprawiło...ale było ze mna kiepsko pamietam ze po porodzie jak szłam pierwszy raz sama w asyscie to tez fiknełabym do tyłu od razu nogi w góre itp.

Kilolku czyli co spotkanko robimy w Wawie?? 1 czy 3 na Ursusie tak?? Ana ,Agrafka piszecie się ????tylko wiecie jaka to bedzie latanina?? bo mój to juz w piaskownicy watpie zeby tak posiedział :-/ ale Kilolek bedzie z A to sie nie umeczy az tak na szczescie :-)

lotka mamajulii super fotki!

cleo a masz jakis inny pomysl poza ttym placem w Ursusie? Moze ktos inny ma?

Super, ze martolince lepiej.

U mnie niestety kiepskawo. Odkryłam, ze slonce ma na mnie zly wplyw. Nawet na balkon nie moge wyjsc na moment, bo od razu mi slabo :baffled: suuuuuper
a własnie sie przybiłam, bo nie wiadomo keidy moj wózek bedzie, kurde przez ten długi weekend. Dzis sie dowiedziałam, ze wciaz jest w fazie produkcji, a facet w sklepie dopiero po dlugim weekendzie bedzie wiedzial kiedy go dostanie :-(:-(:-(
jedyne pociezennie, ze A. ma dlugi weekend to bede miala sznse spedzic z nim troche czasu przed majowym szalenstwem. Od 8 zaczyna ta nowa prace, no i jesczez zuzka sie urodzi to raczej nawet nie bedzie kiedy slowa zamienic. A jutro to juz wogole luksus mamy, bo chlopaki jada z dziadkami do Zoo :-D

Hejo!
Sawi - cholewa oczywiście Ty!!!!!! też jesteś brana pod uwagę, z kikolkiem o tyle uzgadniamy, bo jako brzuchatka ma prawo wyboru;-), tak samo agrafka
Etna
- to super, trzymam kciuki za kobity, bo jednak co dom, to dom ;-)
U mnie gorąc niesamowity , a jeszcze mi grzejniki grzeją, wysiadammmm

Etna, super wieści!!!:-) Dzięki kochana:*
Kilolek, biednaś..jeszcze troszkę..no i fajnie macie z jutrem:-p;-)
Ana, jeszcze grzeją u Was?? U nas tez ciepełko, 27 stopni w cieniu:-)
Wróciłam z klachów z pracy, wnioski urlopowe wypisane. Mam się stawić (jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, znaczy żłobek) - 19-go lipca..jeśli nie, to wychowawczy..
Martusia też po szczepieniu, dzisiaj była dzielna, zapłakała tylko troszkę, jak położna tłok strzykawki wciskała. Mała waży 7600g mierzy około 75cm;-)

reklama
Sawi sorrki pewnie że Ty tez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wrócilismy z dworku.ale cudasnie,Igi na krótki rekaw ja tak samo...nieststy inne dzieci poubierane nadal jak na Sybir ach te mamusie przewrażliwione.I nadal kult noszenia czapek o kazdej porze roku :-/ rozumiem skwar ale dzis to aż fajnie jak głowka po zimowej czapie odpoczeła i czuprynka powiewała :tak:

ok biorte sie za ogarniecie mieszkania bo jest masakrycznie a nie chce mi sie nic ...

Kiloklku u mnie ciasnota totalna :-/ na tyle dzieci i kurde nie wiem gdzie i co :-/ Ana wymyśl cos Ty masz zawsze dobre pomysły i znasz Ursus

Igi dzis jedzie z D do dziadkow ale ja pracuje cały weekend :-/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry