reklama

Listopad 2009

Witamy u nas ok, ale coś weny na pisanie brak, nie wiem sama dlaczego :cool: Jasiek zdrowy, troche mu te płacze przechodzą, ale idzie mu ostatnia 5 i jakoś daje mu w nocy w kość, bo się budzi. No i mój panicz od 2 tyg. nie chodzi na drzemkę południową. W sumie jakbym go położyła to by zasnął, ale wole jak już nie śpi, bo wtedy po 20 smacznie śpi, a my mamy czas dla siebie :rofl2:

MAMAPATRYKA trzymaj się dzielnie.

ETNA jeszcze raz gratuluję.

ANA super, że gorączka była krótkotrwała.

AZA to ci sąsiadka, ale będziesz miała odszykowaną furę teraz :-p

SAWI gretuluję i powodzenia w czerwcu.

MAXWELL gretulacje dla twoich kobietek, że się dogadują :)

reklama
Hej
my juz po wszystkim Kuba sie obudzil z placzem ale dostal czopek i jest ok. Na razie jestesmy w szpitalu ale mamy nadzieje juz niedlugo wyjsc do domu. Dzieki za kciuki
odezwe sie z domu

Sawi gratuluje!

ciekawe jak Kubuś Ani. (dopiero doczytałam :zawstydzona/y:) dobrze ze juz po wszystkim

Byłam dzisiaj w przychodni z moim cisnieniomierzem. Szkoda, ze nie poszlam duzo wczesniej. Pielęgniarka nauczyła mnie jak "oszukac" mój cisnieniomierz zeby pokazywał tak jak taki z pompka. Różnica 20-30!! :szok: ostro, nie? Zobaczymy co lekarz na to powie jutro, moze nie bede musila isc do tego szpitala w środe w zwiazku z tym.

maxwell ale wiesz moja mama ma tez elektroniczny, w sumie tej samej firmy tylko inny model i pokazuje identycznie jak moj.

sawi napisalam w "" bo wsumie nie wiedzialam jak to ujac, chodzi raczej zeby on przestal oszukiwac i pokazywal tak jak manualny, bo zawsze jak jestem u lekarza czy w szpitalu to cisnienie mam duzo nizsze niz na moim. Zawsze sugerowali, ze moze moj źle pokazuje ale ja sprawdzalam na tym mamy i bylo tak samo, wiec sie upieralam, ze mam dobry. Wiec dzisiaj poszlam ze swoim do przychodni i fktycznie rożnica byla gromna ale babka mówila ze to normalne tylko trzeba wiedziec jak zmierzyc i nagle sie okazuje ze zmaiast 166/115 mam 136/93

Ostatnia edycja:
Wróciłyśmy ze spacerku. Mała jeszcze śpi:tak:

rety jak mnie do złości doprowadzają sąsiadki dobra rada - czemu mała nie ma kurteczki ,czemu czapki nie ma , czemu czapka nie na uszach , już po 5 dniach na spacer wychodzicie? nie dogodzisz babom

Ania dobrze , że już po wszystkim
Etna gratuluje

Kilolek, czyli w sumie - masz to nadciśnienie, czy nie? bo już się pogubiłam..
Martolinka, nie ma jak sąsiadki "dobra rada"..dobrze, że moje mają "stracha" i się nie odzywają:-D

reklama
maxwell na pewno mam, bo w sumie na lekach jestem, wiec gdybym nie miala to przy tych lekach byloby bardzo niskie ale nie jest tak źle jak sie wydawalo, leki daja rade.

no gosiulek mialas racje.

o matko jak mnie mdli :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry