reklama

Listopad 2009

reklama
Hey! Nie było mnie tu kilka dni bo ostatnio troszku się działo. Od środy jestem bez auta bo sąsiadka zrobiła mi jego lifting :))) wyjeżdżała z podjazdu i wjechała w mój bok. Do roboty są oba nadkola i 2 pary drzwi. Cały bok mam zryty. Z powodu tego moje dojazdu do pracy trwają dużo dłużej. Jutro przychodzi rzeczoznawca, zobaczymy na ile wycenią. Konrad jak zobaczył auto to było: o! bam,bum,bam!

Etna gratki smokowe. U nas wspominanie smoka trwało ok 5,6 dni i tylko rano. Nie było aż tak strasznie jak myślałam. Bez smoka o wiele lepiej śpi bo nie ma problemu z zaginionym w nocy smokiem.

AniaSm trzymam kciuki za jutro...

MamaPatryka tulam i trzymaj się bo przecież dzidzia wciąż czeka na swą kolej...

Maxwell trzymam kciuki za spokojne noce dziewczynek w spólnym pokoju :)))

Anawawka
mam nadzieją, że choróbska dłuuuuuugo już u Was nie będzie...

Pathanka trzymam kciuki za pracę.

Wszystkie ciężarne trzymać się i dbać o siebie :)))

AZa nam w sobotę tez kobietka wjechala w bok samochodu, bylismy w sklepie wychodzimy i ktos podchodzi i pyta czy to nasz samochod? Mowimy ze tak a Ona pokazuje na bok auta, bylam w szoku:szok: mąż sie jej pyta co sie stalo a Ona, ze dwa razy dobiła bo nie mogla wjechać:szok: smiac sie nam chcialo bo naprawdę nie wiadomo jak to zrobila ale slepy by dobrze zaparkowal koło nas. No ale poczekała, wiec plus dla Niej:tak: mamy wgiete drzwi i przednie i tylnie plus jakies rysy jeszcze z przodu i tylu samochodu, ciekawe na ile wycenią w ubezpieczalni

O proszę, czyli nie jestem sama. Ładnie ze strony pani, że nie uciekła ale ciekawe jak to zrobiła hehe... Moje autko zostało potraktowane obudową od zapasowego koła w aucie terenowym...

Hej:-)
Noc dziewczynek w miarę spokojna, dzięki kochane za kciuki:-) Marysia jeszcze śpi, za to Marta już szaleje;-)
MamaPatryka - tulę mocno i trzymam kciuki za nowe pozytywne wieści..
Etna, ja po nocy bez "tito"?
Agrafka, ja myślę, że ten mięczak, to jednak nie po szczepieniu, ona już miała troszkę szybciej jednego na rączce, tylko ja tego nie skojarzyłam..:zawstydzona/y::-( Na szczęście już jesteśmy na finiszu walki z tym pieroństwem:tak:
Aza, Polaa -współczuję "zrytych boków" w samochodach..oby rzeczoznawcy dobrze się spisali!!!
Sawi, jak po kolosie?;-)

Cze
MamaPatryka - teraz macie trudny czas, trzymam kciuki .
Etna - Pawełek jest dzielny da radę, pani też:-D
AZA,polaa - nie zazdroszczę przygód aucianych. My już mamy po reanimacji nasz, ale kierownica nie jest tak jak powinna i trochę nam coś telepie w plastikach.
Maxwell - gratki spaniowe.
No i sobie popisałam.. praca wzywa.:zawstydzona/y:

mamapatryka, bardzo wspolczuje!!!!!!!
pola,aza, obyscie nie stracily na wycenach. ciekawe,ze oba wypadki spowodowane przez kobiety :-D:-D:-D;-)
etna, gratulujemy pawelkowi i tobie pozegnania smoczka
pathanka, oby wiesci o pracy byly pomyslne
maxwell, ty sie dwojki pozbylas z sypialni,a moja dalej w moim lozku :eek:
aniasm, trzymam kciuki!!!!!
agrafka, a pamietam jak razem ze mna narzekalas i rozpaczalas,ze alutka nie chce nic jesc :tak: zazdroszcze. moja dalej je wybiorczo

i pewnie znowu o kims zapomnialam, ale mialam pare stron do nadrobenia i pamiec tez juz nie ta...
witam sie przy kawce, u nas nic nowego

Witajcie,
ale naprodukowałyście;-)

Ala w końcu zasnęła i mam chwilę żeby do Was zajrzeć. W nocy obudziła się o 1 i przez godzinę produkowała kupę. Chyba z 5 pampersów zużyliśmy w nadziei , ze to już koniec ;-)Poranek minął mi na opłacaniu rachunków.Już 2 pralke rozwiesiłam tyle się nazbierało po weekendzie. Czyli same przyjemności od rana ;-)Dobrze , że M zrobił obiadek na dziś więc mam z głowy..

mamapatryka tak mi przykro....

kolokwium wszystkie zaliczone (te co miały być)
a 2-3 czerwca zostały tylko 3 i koniec.....

oceny prawie wszystkie 4,dwie 5 i dwie 3

reklama
witam ja tak na chwilę z pracy was podczytuje. Nocka całkowicie bez smoczka i bez żadnych pobudek. Teraz po 14 dowiem się jak poszło w przedszkolu i już więcej nie będę Wam marudzic

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry