Dzien dobry!
ale u nas dzis brzydko, nie chce sie nosa w domu wystawic... :-(
Tom od powrotu nas zaskoczyl. przedtem zasypial u siebie w pokoju, ale co noc - czasem ok 1, nieraz pozniej - przychodzil do nas i spal na srodku lozka do rana. A teraz spi u siebie cala noc. juz trzecia z rzedu, wiec moze tak zostanie :-) Dzis tylko mnie wystraszyl, bo o 3 zaczal wolac 'mama!' i juz myslalam ze przyjdzie, ale poszlam do niego i kazal wygnic 'musie'(muche) a ze zadnej nie bylo to zaraz zasnal. ;-) narazie jestem super zadowolona, ciekawe co dalej bedize :-)
Etna, gratuluje nocki i trzymam kciuki za nastepne :-)
ale u nas dzis brzydko, nie chce sie nosa w domu wystawic... :-(
Tom od powrotu nas zaskoczyl. przedtem zasypial u siebie w pokoju, ale co noc - czasem ok 1, nieraz pozniej - przychodzil do nas i spal na srodku lozka do rana. A teraz spi u siebie cala noc. juz trzecia z rzedu, wiec moze tak zostanie :-) Dzis tylko mnie wystraszyl, bo o 3 zaczal wolac 'mama!' i juz myslalam ze przyjdzie, ale poszlam do niego i kazal wygnic 'musie'(muche) a ze zadnej nie bylo to zaraz zasnal. ;-) narazie jestem super zadowolona, ciekawe co dalej bedize :-)
Etna, gratuluje nocki i trzymam kciuki za nastepne :-)
no nie posluchlm Was i nie poszlam. Wiem nie ladnie ale jak sobie pomyslalm o tym dzikim tlumie to juz mi slabo bylo. Poprzednim rzem ledwo wysiedzilm a bylam dopiero w 6 miesiacu. A dzis cisnenie wysokie. oczywiscie jak powiedzialm ze nie ode to A. ze glupota byloby isc. ale wczesniej nic nie powie, nie doradzi... 
. Co za radosc
uspalam bez:-), przed 5 ...... poszlam po smoczek i nozyczki 
sciachalam pół smoczka, chwile go trzymał ale mu wypadał wiec jak juz zasnal schowalam i o 7 pobudka, kolega bije sobie brawo że "ja nie dzidzia tito nie ma"
tylko czemu ja zombi ;-). 
.