polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
rzeczywiście cisza jak nigdy
U nas wreszcie ładna pogoda wiec jak wstalismy to sniadanie i od razu pojechaliśmy do parku, pozniej powrot na obiad i teraz spokoj bo Kuba śpi
Jak wstanie to z powrotem na spacerek, trzeba korzystac bo znajac zycie znowu bedzie padalo przez kilka dni
a przynajmniej w domu czlowiek tyle nie myśli;-)
Wlasnie piorą się ciuszki dla Małego, najwzszy czas
cześć rzeczy juz poukladana w szafie od linijki jak to moj mąż się śmieje
jutro pewnie prasowanie i niech czeka, oby do 15 czerwca
:-)
(nie wcześniej).
maxwell na pewno dziewczynki ładnie zasną i przespią noc, 3mam kciuki. Oj ja tez jeszcze smoka nie zabralam Mlodemu
i chyba tegoi nie zrobie przed urodzeniem sie Mlodego bo sie boje, ze znowu za miesiac wroci a moze i niepotrzebnie?! Wazne ze z pielucha zdazylismy:-)

U nas wreszcie ładna pogoda wiec jak wstalismy to sniadanie i od razu pojechaliśmy do parku, pozniej powrot na obiad i teraz spokoj bo Kuba śpi
Jak wstanie to z powrotem na spacerek, trzeba korzystac bo znajac zycie znowu bedzie padalo przez kilka dni
a przynajmniej w domu czlowiek tyle nie myśli;-)Wlasnie piorą się ciuszki dla Małego, najwzszy czas

cześć rzeczy juz poukladana w szafie od linijki jak to moj mąż się śmieje
jutro pewnie prasowanie i niech czeka, oby do 15 czerwca
:-)(nie wcześniej).
maxwell na pewno dziewczynki ładnie zasną i przespią noc, 3mam kciuki. Oj ja tez jeszcze smoka nie zabralam Mlodemu
i chyba tegoi nie zrobie przed urodzeniem sie Mlodego bo sie boje, ze znowu za miesiac wroci a moze i niepotrzebnie?! Wazne ze z pielucha zdazylismy:-)
wlasnie przed chwila jej oswiadczylam ze jeszcze raz zapyta i o narodzinach wnoczki dowie sie z gazety...