reklama

Listopad 2009

reklama
banana ta biedronka to chyba bardziej taki Darth Maul ze starwarsów :-):-) Darth Maul - Wikipedia, the free encyclopedia
QUOTE]

agrafka,jestes 5 osoba, ktora to powiedziala :-D
:-D:-D
ja nie ogladam star wars, wiec nie zajarzylam. i zeby bylo jasne: to nie ja malowalam,tylko jakas pani na festynie :-)

kurcze, cos mnie dopadlo, zapalenia jajnikow czy cos, strasznie boli, pol nocy nie spalam, a z rana do pracy. jak nie przejdzie to w pon do lekarza. miala ktoras z was problem z bolacymi jajnikami? cos na to pomaga?

kilolku
, ty nas nie strasz skurczami :-) jesli na siedzaco nie boli, to siadaj na tylku i siedz

sawi daj znac jak sie czegos dowiesz

banana tu nie ma co straszyc teraz to wóz albo przewóz. Tylko potrzebna meska decyzja a laska niezdecydowana jak diabli. Niby chcialaby ale sie boi ;-)
Jak sie nie zdecyduje do wtorku to i tak ją w środe wyciągną w ten czy inne sposob.

Cleo :-(:-(:-( ojej :-( dużo zdrówka dla Was !!! Lepiej juz po lekach?

Kilolku Ty to masz atrakcje z ta Zuzka :cool2:

Aga super sprawa taka sesja :tak::tak:

pawel po przedszkolu zadowolony i opalony :-)

Juz wykapany, nawet chcial mleczko i obali cala butle (270ml:szok:) z 'Mają" (miodek)

reklama
Kilolku nie przepraszaj sama ledwo ograniam Wasze posty aż wstyd:zawstydzona/y:

pewnie przejdzie do poniedziałku mam przynajmniej nadzieję..śpi od 14 bidulek:-(ale w nocy sie meczył bardzo katrem i goracy jak piec fridą ściagałam i spał na mnie także sama jestem niezywa...

lecę do D obejrzeć "Przepis na zycie"

dziekuję Wam za troskę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry