reklama

Listopad 2009

Cześć dziewczyny. Ale dziś cieżka pogoda. U mnie już kropił deszcz, teraz słońce świeci, ciśnienie chyba niskie. Głowa mi peka.

Kilolek w końcu sie doczekasz na córeczkę, już niedługo.
Lotka jak to sie mówi, wszedzie dobrze ale w domu najlepiej ;-)
Dziunka masz już internet w domu??
Cleo zdrówka dla synka
MamaPatryka współczuje.

Później coś napisze wiecej.

reklama
Cleo raczej podłapał. No niestety, tak to już jest z tymi przedszkolami:dry:ZDRÓWKA!

Agrafka te trampki Asi są czerwone w białe groszki z kokardką z przodu, nazywają się Groszki właśnie, mają wyściółkę z prawdziwej skórki i oddychającą podeszwę. Świetne są i dziś upał a Asia nie ma spoconych nóg. POLECAM. Możesz Ali powiedzieć że to kolory Myszki Minnie o ile ona ją lubi :-)

Hej, ja po połowach w lumpach, dorwałam świetną pościel, nówkę dla Julki z Kubusiem Puchatkiem za jedyne 9 zł :-) i parę jeszcze innych fajnych ciuszków.

Asia ma uczulenie na słońce, jestem już pewne, zaraz idę do lekarki potwierdzić. Spotkałyście się z czymś takim?

banana ta biedronka to chyba bardziej taki Darth Maul ze starwarsów :-):-) Darth Maul - Wikipedia, the free encyclopedia
cleo, moze to jakiś wirus tylko, Ala wiele razy miała takie dwudniowe gorączki. Taki los przedszkolaka...
dziunka, ja wczoraj w końcu kupiła coccodrilo przez neta o takie: COCCODRILLO trampki TENISÓWKI kapcie NOWE r 23 F (2334327536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., szukałam kolorów bardziej uniwersalnych ale widzę, ze dla dzieci w tym wieku to już prawie wszystko mocno "płciowo" zaznaczone, trudno bezie jakieś ciuszki zostawić dla Wojtka :/

Ale dziś parno w Wawie, rany julek, Mam nadzieje, ze bedzie burza. Wieczorem spotykam się z koleżanką, wykorzystuję ostatnie chwile na to :)
Byłyśmy z Alcią na dwóch placach zabaw, naparwde taka grzeczna jest że szok, teraz śpi...

A mi chyba czop odchodzi, taki jakiś rozpłynniony, już pare dni...

EDIT:
Aha, dziunka, ja miewam uczulenie na słońce. Na tej przedniej cześci ramion, gdzie ejst cienka skóra, dostaję czerwonych, bardzo zwędzących plam. Czsami też na dekolcie - ale nie zawsze, nie wiem od czego to zależy.

Ostatnia edycja:
cześć laseczki:-)

dziunka
mi się też zdarza uczulenie takie dostać wapno pomaga no ale je nie małe dziecko i też bym skoczyła do lekarza

cleo właśnie tego się najbardziej obawiam jak Igi pójdzie do przedszkola... a w ogóle gratulacje dla niego że taki dzielny :tak:

banana hahahahahahaha niezła biedrona;-)

kilolku moja sąsiadka ma też ten wózek w kolorze czarno beżowym powiem ci że wygląda na super porządny i dobrze się prowadzi (musiałam popróbować;)) a powiedz mi na którym masz stelażu?? a kącik Zuzanki super taki dziewczęcy :tak:

dziunia szkoda ze dopiero teraz o tych butach piszesz... robiłam porządki m-c temu...:-(

agrafka
wow czyżby zbliżał się już Twój czas ale zleciało...

byłam u naszej pani doktor.mówiła że wirusówka gardło czerwone 50 zł w aptece zostawiłam ..trafiłam na jakąs fajna babke dała mi zamiennik i mniej wyszło

sorki ale idę z nim pospać bo jest okropnie marudny a ja już ledwo zipię

no nie wziełam pod uwagę własnie tych chorób myslalm wczesniej o tym ale nie pomyslałam ze tak szybko akurat jak się zaczyna adaptowac go złapie.mam nadziej ze po week przejdzie i znowu ruszymy ;-)

a ja w nastepnym tygodniu mam na rano tzn na 9:30 do pracy hihi na 4 h i popołudnia wolne ale luksussssssssssss

Kilolku jak Zuzia??

ok idę bo ....:wściekła/y:

Dziunka doczytałam na szybko o tym uczuleniu.u mnie w robocie jest dziewczyna co zero solarium ani słonca zadnego plazowania nic.wyskakuja jej bable takie z woda czy ropa powazna sprawa :-/ dopytam jesczez jak sobie z tym radzi ale na plaze nie da rady na urlop :-(

polaczcie chyba posty ok znikam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem dziś już nieźle umęczona.Dobrze , że jutro weekend i M w domu. Mam ochotę na wypad za miasto .Byle dalej od zgiełku i hałasu. Ciekawa jaka będzie pogoda..

Ciekawa jestem, kto pierwszy się zdecyduje: Wojtuś czy Zuzia?:-)
Martolinka..oj, ja też wypatruję przez cały tydzień weekendu, a potem on tak szybko ucieka, że szok..

aga na czarno-różowym

kurde takie mam skórcze, ze ledwo chodze i to praktycznie bez odstepow, a jak siedze to zupelnie nic :wściekła/y:

edit: na pewno Wojtuś, Zuzia sie zdecydowac nie moze i straszy i straszy i nic z tego straszenia nie wynika :dry:

Zdycham, głowa mi paruje, myśli galopują :-D
Kikolek -Zuzia jeszcze ma chwilkę... pogoda durnowata, to co ona będzie sobie zmiany gwałtowne fundowała ;-)
Dziunka - moja koleżanka miała uczulenie na słonko, zero opalania , jakoś jej przeszło .. odczulała się też , bo ogólnie to alergiczką była.
Cleo - niestety w Wwce wirusy hulają aż miło aptekom.... gorzej z nami, ostatnio też znowuż hula wirus gorączkowy... bez innych objawów. Posty połączone ;-)
Mój też z Gonią poleciał do przychodni, dostała syropki, neosine na wzmocnienie. A zębiska dalej się wyżynają....
Jezuu i amba co komu :szok:wybaczcie, ale płynę....:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry