reklama

Listopad 2009

Dziunka, jak się cieszę, że Cię widzę!!
Napisz mi, czy musiałaś robić badanie krwi i moczu Asi przed żłobkiem?
Wspólne spanie dziewczyn na razie funkcjonuje super..trzeci dzień śpią razem i jest oki..
A z tym rumieniem to jak z mięczakiem Marysi - też nie wiadomo, skąd te licho??:eek::confused2:

reklama
etna na razie kataru nie było dzisiaj więc zobaczymy jak będzie jutro , póki co zasnął bez chrapania więc jakiś efekt już widoczny ;-)
pola zbieraj siły na jutro :tak:

AniaSim to super!!

mowisz i masz - dziunka jest!!! :-D witaj babo fedna pytam sie kiedy my sie w koncu spotkamy co???
Ten rumien to u nas pół szkoly ma - jakas nowa moda w tym roku :eek:

Jesli chodzi o smoczka to zasnal w przedszkolu bez (wcale im nie dałam) no i na noc tez bez wiec mamy to juz chyba za soba od piatku walczymy. Jeszcze sie pyta czasami ale jest coraz lepiej

Cleo biedny Igorek :-( duzo zdrowka dla was!!!

Dziwne z tymi badaniami do żłobka :eek:

:-):-):-)
u mnie jasno jak w południe :tak:
aha no tak hihi

etna trzeba położyć rękę na wysokości ramienia, nie niżej, zmierzyc raz a za 5 minut zmierzyc drugi. Tylko te 5 minut nie łazic. No i faktycznie się sprawdza.
Sprawdze jutro u lekarza jeszcze

Cleo niby zawyża ale i mimo to idealnie nie jest. Nadal jest wysokie ale nie az tak tragicznie

Dziewczyny rumień to nic takiego, trwa 10 dni, co ciekawe Asia oprócz wysypki która reaguje na słońce nic innego nie ma. A Julka wcale nie ma więc cholera wie;-)

Etna no kiedy chcesz! Jestem zwarta i gotowa na spotkanie od daaaawnaaaa :-)

Zapomniałam się pochwalić że Asi wyszła 5-tka nawet nie wiem kiedy, bo kilka dni temu nic nie miała :-) zero gorączek, katarów i innych cudów :-) cieszę się bo bałam się jak cholera tych 5-tek, każdy straszył;-)

chyba idę spać:-Dbo cisza...

Zuziu Kilolkowa daj mamie popalic trochę w brzuszku bo nie ma o czym pisac i czym się "jarać" na BB:-D;-)a ciotki czekają...;-)

Cze
Maxwell - w życiu nie robiłam badań do żłobka ;-), super, że dziewczyny się dogadują w pokoju;-)
Etna - gratki smoczkowe
Dziunka - gratulacje zębiskowe, zdrowia dla Asi.
Cleo - oby szybko Igi doszedł do siebie.... prawda jest taka, że i tam najlepszą porę sobie wybrałaś do puszczania dziecka... od września to byłby sajgon chorobowy najpierw tydzień do przedszkola, tydzień choroby bądź dwa i apiać od nowa;-)
Ania - suoer, że Kuba taki dzielny , ja widzę po Goni, że im szybciej się to zrobi tym lepiej ;-)Oby chrapanie, katarki poszły precz już na długi czas.
Kikolek - Zuziu już czassss kochana na wyjście ;-), akurat pogoda się zrobi spacerowa jak wrócicie ze szpitala,,,, hallooo:-D
Polaa - trzymam kciuki!!!!! Będzie dobrze.

A ja wczoraj padłam przy usypianiu kobit, czym ja taka zmęczona jestem nie wiem. Dziś rano histeria -Hankownik podniósł ją, że nie słyszy, czyszczenie uszu i jękiem stękiem płaczem "Nie róbcie mi krzywdy"... zmęczona już jestem .... wysysa to ze mnie siły. Wrrrr A Gonia ma dziś przedstawienie o motylku, ciekawe czy coś potem opowie.

Dzien dobry!
widze z okna, ze otwarli dzis u nas Biedronke, jakies przemeblowanie podobno robili, nowy image ;-)
Dziewczyny rumień to nic takiego, trwa 10 dni, co ciekawe Asia oprócz wysypki która reaguje na słońce nic innego nie ma. A Julka wcale nie ma więc cholera wie;-)

Etna no kiedy chcesz! Jestem zwarta i gotowa na spotkanie od daaaawnaaaa :-)

Zapomniałam się pochwalić że Asi wyszła 5-tka nawet nie wiem kiedy, bo kilka dni temu nic nie miała :-) zero gorączek, katarów i innych cudów :-) cieszę się bo bałam się jak cholera tych 5-tek, każdy straszył;-)
Dziunka, Tom ma juz prawie cała jedną piątkę i nie mam pojęcia co i jak ;-) tez bezobjawowo. Pewnie przy Macku poznam co to wyrzynanie ząbkow, bo tak to nic sie nie dzialo ;-)

reklama
hej ciotki;-)

Lotka to Ty masz blisko na zakupy:-) ciekawe co wymyślą może tak jak u mnie że teraz jest ładnie jak w delikatesach;-)fajne bodziaki są teraz w Biedronie dla maluszków;-)

Kilolku ale pisz Nam wszystko każdy ruch Zuzi ;-)bo potem nie zdążysz i bedziemy umierać z ciekawości;-)

Ana Ty to kobieta nie do zdarcia jesteś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry