reklama

Listopad 2009

kilolku, moze na jakas kontrole podejdz czy cos, ja tak chodzilam pare dni, bo skurcze mocne, ale co 10 min, potem co 20, a po 4 dniach pojechalam do szpitala, dalej powiedzieli,ze najwyzej moga mi dac jakies tabletki przeciwbolowe, bo skurcze o wiele za zadkie,a jak wymusialam na nich badanie to bylo 7cm rozwarcia i baaaardzo sie zdziwili

wczoraj zostawilam wszystko na dole i poszlam mala uspic i obudzilam sie o 7 rano, we wszystkich ciuchach, z bolacymi kolanami???? na dole dvd gralo, zabawki wszedzie, gary nie pozmywane ( a nie znosze zostawaiac na noc w zlewie) tylko komp sie wylaczyl. a tyle rzeczy chcialam zrobic.....

cleo
, ja mialam jeszcze w pl-u, tak jak lotka pisze z 15min
ilona, czekamy na zdjecia :tak:
sawi, cleo, dziunka,ana zdrowka! mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam, jakos nie moge sie ogarnac
maxwell.a nie powiedzieli ci po co te badania???

reklama
Mi mleko zanikło jakiś czas temu (ale wiecie, prawie się poryczałam, że już kropelek mleka nie ma:baffled:) i też bym się chciała na to usg wybrać :-)

Dziunka mi chyba tez zanikło...już ponad miesiac nie karmię :-)a musze do konca maja bo Biedronka funduje to badanie i cyto i krew wiec warto skorzystac :-)

Witajcie ,:tak:

Anawawka jak dziewczyny podrosną należą Ci się soczyste , zakrapiane i wyuzdane wakacje:-D

Kilolek noś solidne i trwałe majtochy gdyby mała miała wyskoczyć znienacka :-p

Nic sensownego nie napiszę , bo terroryści wzywają;-)
hahaha reformy, na szelki najlepiej :-D

Cleo ja miałam - moze 10 czy 15 minut to trwalo, dokladnie nie pamietam.

banAna dzisiaj ide do gina na ktg, powiem mu jak to wyglada, moze zechce mnie zbadac. Jutro mialam jechac do szpitala ale z tego co widze to nie ma mnie kto zawiesc

Kurcze nawet ja bym Cię zawiozła, ale za daleko mieszkam:baffled:

edit. Wiecie co, moja koleżanka jest w ciąży. Już widocznej. Fajna, po studiach (o ile to ma znaczenie), a z fają w gębie ją ostatnio widziałam. No krew zalewa.

No i spotykam się coraz częściej z nowym trendem pt."Lepiej siedzieć z dzieckiem w domu bo przynajmniej się nie brudzi i mniej jest do prania". Co Wy na to?

Ostatnia edycja:
dziunka co fakt to fakt w domu sie tak nie ubabrze :-D
jjak ostatnio martwilam siie czy mi wozek na czas przyjdzie (o ja glupia!) to sasiadka sie mnie pyta "ale po co ci wózek teraz? przeciez i tak pierwszy miesiac nie wyjdziesz z takim malym dzieckiem" :baffled:

Cleo na 90% Pruszków chyba ze sie cos naglego, niepokojacego dzis okaze np z tym moim "cudem" na brzuchu ale nie sadze. ("Cudo" podchodzi woda niestety- znaczy obrzek jest duzy)

Kilolku wypytaj gina dzis o to "cudo " ..

ok ide gotować śliczną i smaczną zupinkę.a jak ugotuje zrobie fotkę i pochwalicie jaka piękna.pa

O matko mój mąż dziś jest w pracy zaraz za płotem naszej działki i już od 6.20 serwuje panom kawkę, herbatkę soczki itp. to będzie dłuuuugi dzień !!!!! :szok: i stwierdzam, że mój małżonek jest baaardzo ostrym szefem ja mu dziś dam wykład !!!!

KIKOLKU eksmisja zuźki natychmiast, może gin coś zaradzi.

DZIUNKA WITAJ !!!

Zapomniałam co komu.

reklama
hej
dziunka oj ja bym najchętniej siedziała na polku z dziećmi ale u mnie znowu pogoda zmienna i to bardziej niż kobieta ;-):-) ,dlatego chciałabym zagospodarować ten kawałek ogrodu co tu mamy pod domem żeby nie latać nie wiadomo gdzie ,a żeby miały dzieciaki co robić , jeśli chodzi o brudzenie to nie mam z tym problemu , po prostu przebieram i tyle :tak:
kilolek to trzymam &&& żeby lekarz coś poradził na wypędzenie Zuzi :tak:
u nas nocka super ,oby wszystkie takie już były :tak: ,Lenka sobie tylko pobudkę zrobiła o 4 :szok: na jedzenie więc trzeba zwiększyć porcję nocną :-)
maxwell myśmy spali w czwórkę w jednym pokoju jak byliśmy w PL ale dzieciaki razem chcemy dać do pokoju dopiero jak Lenka roczek skończy ,bo odkąd zęby się zaczeły to się lubi obudzić w nocy niestety
ana i tak uważam że jesteś super dzielna i zaradna , a popłakać to się każdej z nas zdarza :tak:
etna super ,wielkie gratki za brak smoczka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry