banAna
Fanka BB :)
kilolku, moze na jakas kontrole podejdz czy cos, ja tak chodzilam pare dni, bo skurcze mocne, ale co 10 min, potem co 20, a po 4 dniach pojechalam do szpitala, dalej powiedzieli,ze najwyzej moga mi dac jakies tabletki przeciwbolowe, bo skurcze o wiele za zadkie,a jak wymusialam na nich badanie to bylo 7cm rozwarcia i baaaardzo sie zdziwili
wczoraj zostawilam wszystko na dole i poszlam mala uspic i obudzilam sie o 7 rano, we wszystkich ciuchach, z bolacymi kolanami???? na dole dvd gralo, zabawki wszedzie, gary nie pozmywane ( a nie znosze zostawaiac na noc w zlewie) tylko komp sie wylaczyl. a tyle rzeczy chcialam zrobic.....
cleo, ja mialam jeszcze w pl-u, tak jak lotka pisze z 15min
ilona, czekamy na zdjecia
sawi, cleo, dziunka,ana zdrowka! mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam, jakos nie moge sie ogarnac
maxwell.a nie powiedzieli ci po co te badania???
wczoraj zostawilam wszystko na dole i poszlam mala uspic i obudzilam sie o 7 rano, we wszystkich ciuchach, z bolacymi kolanami???? na dole dvd gralo, zabawki wszedzie, gary nie pozmywane ( a nie znosze zostawaiac na noc w zlewie) tylko komp sie wylaczyl. a tyle rzeczy chcialam zrobic.....
cleo, ja mialam jeszcze w pl-u, tak jak lotka pisze z 15min
ilona, czekamy na zdjecia

sawi, cleo, dziunka,ana zdrowka! mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam, jakos nie moge sie ogarnac
maxwell.a nie powiedzieli ci po co te badania???
) i też bym się chciała na to usg wybrać :-)

i stwierdzam, że mój małżonek jest baaardzo ostrym szefem ja mu dziś dam wykład !!!!