• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Dziewczyny ma któraś internet w T-mobile albo radiowy? Kurcze chcę zmienić z netii ale nie mam totalnie doświadczenia oprócz netii i neostrady.

Ma może któraś z Was kanapę z tkaniną podobną do zamszu? Nie wiem jak on się nazywa.Ma włoski delikatne i w zależności od przeciągnięcia ręką np. zmieniabarwę na ciemniejszą lub jasniejszą.Kupiliśmy narożnik a kanapę z fotelami chcemy oddać znajomym ale muszę ją jakoś doprowadzić do porządku. Nie wiem jak to wyczyścić.
Ja mam internet w play ale nie polecam. brat ma w T-mobile i tez nie jest zadowolony. nie wszędzie jest zasięg, ale jeżeli miałabyś mieć taki w jednym miejscu to dowiedz się jaki mają tam zasięg i może się uda. w niektórych firmach można wziąć neta na jeden miesiąc na próbę. play kiedyś tak miał
co do kanapy ja mam coś takiego, Martyna wiecznie to brudzi :-D a ja wiecznie czyszczę vanishem takim w piance o takim czymś Vanish Powershot Aerozol i niby to do dywanów, ale u nas fajnie się sprawdza przy tapicerce :-)

BanAna ja na szczęście nie mam tego problemu ;-) nie dostałam nic na Dzień Matki to nie będzie nic na Dzień Ojca! a co! taka zołza ze mnie. zawsze pamiętam o wszystkich okazjach, a mój mąż NIGDY :-( ale muszę coś swojemu tacie kupić i tu nie mam pomysłu :-( może jakąś fajną koszulę?

Sawi i sprawdza się ten odkurzacz? Chciałabym mieć coś do prania dywanów.Kiedyś miałam odkurzacz wodnik na wodę ale chyba nie był do prania.

Gawit koszula jak najbardziej fajny pomysł.:tak:
Ja nie mam już komu kupić ani zyczeń złożyć...:-(

Oglądałam własnie na Polonii Wiadomości i było o Kubie Błaszczykowskim.Faktycznie ojciec zabił matkę na jego oczach gdy miał 11lat.Każdego gola dedykuje mamie której mu bardzo brakuje. Wychowała go babcia.

GOSIULEK my mamy internet radiowy i powiem ci jest ok i mało płacimy, czasem tylko jak coś naprawiają to chwilę niema zasięgu, a tak to zawsze jest.

KILOLEK i SAWI ja chętna trochę tych waszych wymion przyjąć,tylko nie za dużo;-);-)

POLA wielkie gratulacje niech Wojtuś rośnie zdrowo.

ANIASM dziękujemy za informację

GAWIT pisz, pisz bo fajnie się czyta:tak: choć przyznam że ja czasem też wymieram na forum bo po prostu czasem brak mi doby:confused::-):-)

wydaje mi sie,ze na pewno sa kartki okolicznosciowe zrobione na wzor pierwszej strony gazety,ale kto by mi napisal ten artykul? :-) ale pomysl super!

gawit, moj wlasnie zawsze pamieta i bardzo sie stara, a w zeszlym roku ja zapomnialam :baffled: niby wiedzialam,a potem jakos mi umknelo, chyba nawet kartki nie dostal. dwa lata temu dostal kubek ze zdjeciem amelki,a z drugiej strony ich wspolne zdjecie. oczywiscie przy okazji sobie tez zamowilam podobny :-D

Ja znów do Was na śpiocha:-D:-D:-D
Polaa - wielki mały człowieku Wojtku witaj na świecie, mam nadzieję, że brat i całe otoczenie będzie Ci się podobać;-)Podwójna mamo chłopców wielka gratka dla Ciebie, szybkiego dochodzenia do siebie, przespanych nocek szybko;-)
Gawit - super, że się odezwałaś.
Gosiulek - ja mam po kablu, radiowe wiem, że czasami zawodne i więcej nic.;-)
Co do dnia ojca nie mam pomysłu....:zawstydzona/y:
I moja amba mnie dopadła...:szok: sorka nie wiem co komu.:zawstydzona/y:

martolinka super te gazety :-)

Zmykam spać!
PS. moje dziecie jeszcze nie śpi i pewnie jeszcze z pół godziny zanim zaśnie ;-) całe szczęście grzecznie leży baje ogląda, ale trzeba ją "spacyfikować"

Dobranoc :-)

no właśnie miałam was pytać czy coś planujecie na Dzień Ojca. U mnie też Dzień Mamy został olany, ale specjalnie chcę coś zrobić i przy okazji powiedzieć że za rok oczekuję rewanżu.

MAm przepis na jakieś ciasto czekoladowe, moze to zrobimy z Alusią..

Gawit, odzywaj się chociaż jednym zdaniem, zawsze to weselej :)

Pola, gratulacje - nie mogę się doczekać zdjeć Twojego Wojtusia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry