• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
alles nie jest w tym samym przedziale cenowym co triumph
ja nie musze koniecznie mieć triumpha jestem skłonna skusić sie na coś nowego i tańszego:-D
no wiem własnie, z einny predzial cenowy o to chodzi. Ale mimo ze ceny nizsze to ja uwazam je za bardzo dobre i pozadne. W pelni spełniaja moje oczekiwania.

a co do krwi to zlezy iile i do czego potrzeban. Ja osobiscie wole jak pobieraj z zyły. Moi przy pobieraniu z palc spinaja sie tak smao jak z żyły, dra w nieboglosy, szarpia, krew nie chce leciec a pgula cisnie icisnie w nieskonczonosc, bo leciec nie chce. Z żyly jest ta sama szopka tyle ze naciagnie strzykawe i po paru sekundach jest po zawodach.

hej

ja meczy nie ogladam ale ze Euro że Polacy to obejrzelismy wczoraj z D..i to był pierwszy w zyciu mecz kiedy chciaąlm żeby sędzia już gwizdał że koniec te ostatnie 3 min doliczone to masakra:-D:-D:-D

wczorajsze przedstawienie bylo takie że z Igim musiałam wyjsc bo go nie interesowało że jego kolezanki i koledzy mówią wierszyki,spiewaja on wolał szaleć po całym Domu Kultury....

a dzis wstalismy o 9:30 i przespalismy wyjescie ,w dodatku lało jak cholera...musze nastawiac budzik widzę ale spać kto nie lubi....

no tak gapa miałam sie poprawić i przgapiam wszystko:zawstydzona/y:...czyżby Pola dziś rodziła????
hehe no pewno na kulture przyjdzie czas :-) chlopak woli aktywnosc

hej
przed chwilą napisała do mnie Pola że Wojtuś urodził się o 9 29 czasu angielskiego , waży 3900 :tak: , no i na razie tyle ,napisze do niej jeszcze wieczorkiem jak się czuje i czy wszystko ok ;-)
super. gratuluję!!!!!

agrafka, przepraszam, zapomnialam CI napisac, zze ja pierwsze 2 tygdnie staralam sie ubierac mala jedna cienka warstwe wiecej niz chlopakow, a w tym tygodniu to juz ubieram ich tak samo. no i plus kocyk lub chusta. Pogoda takka rozna ze ciezko powiedziec jak ubieram. Raz nawet w rampersiku smaym byla. Czasem w samym pajacyku albo body z krotkim rekawem i spodenki tkie 3/4. Jak chlopaki an króko to i ona na krotko. NBo ja to cigle pol nago, bo cisnienie pod chmury wiec mi ciagle goraco, nie m co porownywac do siebie.
Tylko nie wiem co z czapka jej robic. Kapielowe czapeczki wydaja mi sie obcachowe, a inne bawelniane za grube, z kolei bez czapki to tk nie bardzo. Jak bylo bardzo cieplo i byla w wozku to jej zdejmowalam czapke, bo tam nie wieje ale potem zapakowalam w chuste i kurde bez tej czapki - caly czas reka jej glowe zakrywalam. No nie wiem co z ta czapka, jaka to czapka powinna byc i czy cal czas.

Maxwell zpaomnialam WAm zyczyc udanej podrozy

gawit zazdroszcze urlopu nad morzem.

Bardzo wAs przepraszam, z eja wiekszosc z Was pomijam ae to przez ten latajacy monitor. Pisze zupelnie w cieno. Czytam 5/przez 10, bo inaczej sie nie da. No tragedia. Potem widze ze bedow wiecej jak liter ale zrobic z tym jjuz nie bardzo mam jk. DOmyslam sie ze polowa z Was juz te moje posty ignoruje. Obiecuje poprawe, moze w przyszlym tygodniu maz wezmie do napaw

Dziewczyny ma któraś internet w T-mobile albo radiowy? Kurcze chcę zmienić z netii ale nie mam totalnie doświadczenia oprócz netii i neostrady.

Ma może któraś z Was kanapę z tkaniną podobną do zamszu? Nie wiem jak on się nazywa.Ma włoski delikatne i w zależności od przeciągnięcia ręką np. zmieniabarwę na ciemniejszą lub jasniejszą.Kupiliśmy narożnik a kanapę z fotelami chcemy oddać znajomym ale muszę ją jakoś doprowadzić do porządku. Nie wiem jak to wyczyścić.

pola, ogromne gratulacje!!!!!!!!! w koncu mozesz przestac sie stresowac :tak:

gawit, zagladaj czesto i pisz co u was :-)
kilolku, oczywiscie, ze nie nikt nie ignoruje twoich postow :-D
gosiu, moi rodzice mieli taki komplet,ale nie mam pojecia jak to czyscic

dziewczyny, mam problem. w niedz jest dzien ojca,a ja kompletnie nie mam pomyslu na prezent od amelki dla taty. sama dostalam ksiazke o dzialce, jak zwykle z jego strony prezent trafiony,a ja nigdy nie wiem,co mu kupic.......

moj polecial na rozmowe w sprawie pracy do hiszpani,wraca w sob w nocy, jakos sie pusto zrobilo :-( dobrze,ze jest skype :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry