gosiulek73
mama K&K&A
Gawit zaglądaj,zaglądaj i udanego urlopu życzę.
Kacper tez potrafi już siedzieć i oglądać bajki
Kacper tez potrafi już siedzieć i oglądać bajki

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no wiem własnie, z einny predzial cenowy o to chodzi. Ale mimo ze ceny nizsze to ja uwazam je za bardzo dobre i pozadne. W pelni spełniaja moje oczekiwania.alles nie jest w tym samym przedziale cenowym co triumph
ja nie musze koniecznie mieć triumpha jestem skłonna skusić sie na coś nowego i tańszego![]()
hehe no pewno na kulture przyjdzie czas :-) chlopak woli aktywnoschej
ja meczy nie ogladam ale ze Euro że Polacy to obejrzelismy wczoraj z D..i to był pierwszy w zyciu mecz kiedy chciaąlm żeby sędzia już gwizdał że koniec te ostatnie 3 min doliczone to masakra
wczorajsze przedstawienie bylo takie że z Igim musiałam wyjsc bo go nie interesowało że jego kolezanki i koledzy mówią wierszyki,spiewaja on wolał szaleć po całym Domu Kultury....
a dzis wstalismy o 9:30 i przespalismy wyjescie ,w dodatku lało jak cholera...musze nastawiac budzik widzę ale spać kto nie lubi....
no tak gapa miałam sie poprawić i przgapiam wszystko...czyżby Pola dziś rodziła????
super. gratuluję!!!!!hej
przed chwilą napisała do mnie Pola że Wojtuś urodził się o 9 29 czasu angielskiego , waży 3900, no i na razie tyle ,napisze do niej jeszcze wieczorkiem jak się czuje i czy wszystko ok ;-)

A kupię kwiatka jak on mi