reklama

Listopad 2009

reklama
Gosiulek - mam po kablu, a o radiowym słyszałam, że czasami szwankuje przez grubość murów np. albo że nadajniki nie pokrywają dobrze tego miejsca. ( to te moje słynne skróty myślowe;-);-))

Ok, znikam spać.

Witam. Dziękuję za gratulacje. U mnie ok. Czuje się dobrze tylko strasznie swędzi mnie cale ciało. Wojtuś grzeczny. Kuba juz Go wycalowal:) w piątek wyjdziemy do domu jak będzie wszystko w porządku. Jeszcze raz dziekuje

Witam wieczorową porą...

Polaa gratulacje!!! Pociechy z Wojtusia i czekamy na foty :))))))

Gosiulek jak nie masz komu dać prezentu? Dalej kryzys?

Agrafka tekst Ali rozbrajający...

Maxwell miłego pobytu w Wiśle. Fajne miejsce...

Z zębami już dobrze, jeszcze w południe jeść nie mogłam ale teraz oki :))) Jakaś wypompowana jestem, nie wiem czy to pogoda czy co... Może to wstawanie do pracy coś mnie wykańcza. No nic, za 5,5 znów pobudka :)))

Czytałam Was w ciągu dnia, ale nie miałam kiedy odpisac

Pola ogromne gratulacje

bukiet.jpg

Wojtusiu to dla Ciebie:

DSC_0003~19.jpg

Gosiulek przykro mi... Co do męża to może prezent będzie jakimś krokiem ku lepszemu. Czasem pierdołka dużo zmienia. My też czasem mamy kryzysy ale przede wszystkim wtedy gdy jesteśmy przemęczeni. Jak tylko podrzucimy babci Konrada i się chociażby wyśpimy, to jest zawsze lepiej...

reklama
POLAA GRATLUJĘ !!!! DUZY CHŁOPCZYK Z WOJTUSIA :tak:

Nie nadrobiłam coś nie mogę się ogarnąć dziś pędzę znowu na 12h mam nadziej, że już niedługo jakoś ułożymy logicznie ten grafik, jak załapiemy wszystkie te sprawy komputerowe i z papierami.

Nie wiem kto się pytał, ale pracuje w sieciówce Magra odzież męska.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry