reklama

Listopad 2009

Wiecie co, a ja zauważyłam dziwną rzecz. Nasz data ślubu to 16.06.2006.
Rok później zaszłam w ciążę, którą straciłam w 16 tygodniu.
Za rok znów byłam w ciąży, nosiłam ją do 6 tygodnia.
Wtedy powiedziałam mężowi, że coś w tym jest i zobaczymy, co będzie za rok, śmialiśmy się, że 2 oznacza bliźniaki. No i się sprawdziło :shocked2: Ciekawe, co będzie dalej: dwa 0 - czyli dwa lata spokoju, a potem 6 - czyli sześcioraczki? A może "szóstka" w totka?? Wolałabym tą drugą opcję he he:tak:

reklama
... i nie bylo naprawdę widać drugiej dzidzi na początku? nic a nic? ja juz swoja widziałam jak się rusza i jak serducho jej bije, więc nie powinno być pomyłek co?
To było bardzo wcześnie 7 t.c. przez brzuch, fatalny sprzęt usg. Wcześniej miałam usg w 5 t.c. (zaraz po terminie @) i był widoczny 1 pęcherzyk płodowy - to też przemawiało za jedna dzidzią :tak: Dopiero potem okazało się, że w tym pęcherzyku mieszka dwoje małych ludzi :-) Trzeba było tylko lepiej poszukać (grzebał mi tym wziernikiem i grzebał, aż się doszukał drugiego malucha). Podobno kilka dni wcześniej ten sam gin miał pacjentkę z trojaczkami! To dopiero niespodzianka!

Wiecie co, a ja zauważyłam dziwną rzecz. Nasz data ślubu to 16.06.2006.
Rok później zaszłam w ciążę, którą straciłam w 16 tygodniu.
Za rok znów byłam w ciąży, nosiłam ją do 6 tygodnia.
Wtedy powiedziałam mężowi, że coś w tym jest i zobaczymy, co będzie za rok, śmialiśmy się, że 2 oznacza bliźniaki. No i się sprawdziło :shocked2: Ciekawe, co będzie dalej: dwa 0 - czyli dwa lata spokoju, a potem 6 - czyli sześcioraczki? A może "szóstka" w totka?? Wolałabym tą drugą opcję he he:tak:

Hehehe to naprawde dobre. A wiec zycze Ci zeby byla to 6 w totku hehe :D Albo bedziesz mama blizniakow i szescioraczkow jak ta amerykanka hehehe :-):-) Ale mialabys rodzinke hehehe. przynajmniej bylibyscie slawni hehe

Bura slubowałaś w moje imieniny:D
No ja miałam też wczesnie robione usg...i wg lekarza jestem w 16 tc, a wg usg w 13 niedługo...ale może jak będę miala kolejne usg, to będą już dwie dzidzie?:-D

Hehehe to naprawde dobre. A wiec zycze Ci zeby byla to 6 w totku hehe :D Albo bedziesz mama blizniakow i szescioraczkow jak ta amerykanka hehehe :-):-) Ale mialabys rodzinke hehehe. przynajmniej bylibyscie slawni hehe
Za sześcioraczki dziękuję! Wystarczy mi dwójka :-) Ale taka wygrana w totka by się przydała :tak:
Bura slubowałaś w moje imieniny:D
No ja miałam też wczesnie robione usg...i wg lekarza jestem w 16 tc, a wg usg w 13 niedługo...ale może jak będę miala kolejne usg, to będą już dwie dzidzie?:-D
W takim razie przesyłam spóźnione życzenia! Teraz to już chyba niemożliwe, żeby się druga dzidzia pokazała.
Nad moim blokiem ciągle lata bocian - na wszelki wypadek go przeganiam, żeby się nie okazało, że to trojaczki!!! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry