reklama

Listopad 2009

reklama
a co myslicie o piwie bezalkoholowym? mi facet kupil takie jablkowe ale jeszcze nie pilam bo bylam chora i tak jakos zapomnialam a teraz nie pije bo sie boje ze tam jakis alkohol jest chociaz pisze jak byk 0.0% alkoholu:-) jakas glupia jestem jakos nie moge uwierzy przeciez piwo to piwo:-p nie dociera to do mnie...

wiesz piwo to piwo...no jak juz masz na jakies ochote to najlepiej takie właśnie:-) i nie bój się, bo na pewno zaszkodzi jak będziesz piła w przekonaniu, że maluchowi cos się stanie.
Na moje mozesz spokojnie wypić na ile masz ochotę. Taki reds czy inne kobiece 'piwko' (jak masz naprawdę chęć) dobrze wam zrobi. Zresztą moj T. mowi na te piwa - soczki...

wiesz piwo to piwo...no jak juz masz na jakies ochote to najlepiej takie właśnie:-) i nie bój się, bo na pewno zaszkodzi jak będziesz piła w przekonaniu, że maluchowi cos się stanie.
Na moje mozesz spokojnie wypić na ile masz ochotę. Taki reds czy inne kobiece 'piwko' (jak masz naprawdę chęć) dobrze wam zrobi. Zresztą moj T. mowi na te piwa - soczki...
co ty o redsie moge zapomniec na dlugo tylko te bezalkoholowe mi moj pozwala:happy2:

ja też bezalkoholowego nie piję bo D mówi że piwo to piwo:-p
hehe a w sumie tu to trzeba całym 8-pakiem takie bezalko kupować
a on mówi że jak już wytrzymałam tyle to wytrzymam jeszcze trochę...
ale osstatnio poszłam do brata i sobie łyczka wzięłam:zawstydzona/y:

i tyle stękania o jedno piwko mamy :sorry2:
a mi się marzy iść dziś do kina,a le byliśmy w moje imieniny już:-( i teraz pewnie nie pójdziemy! chyba sama postawię to kino chyba:-):-) Wiecie, bo kobieta w ciąży podobno horrorow nie może oglądać, a ja je kocham! najlepsza komedia xD
I dziś bym poszła, ale mój T. stwierdzi, że mam fioła:-D:-D:-D

Ajj luzna ja i moj K jestesmy zakochani w kinie. Jak tylko sa jakies filmy to 2 czasami nawet 3 razy w tyg chodzimy, ale tu kino strasznie tanie wiec mozemy sobie pozwolic. W polsce pewnie tak czesto bysmy nie chodzili. Ostatnio bylismy na KACU (Hangover) nie wiem czy w Polsce juz jest, ale usmialismy sie strasznie. :-D

Mi piwa tez strasznie smierdza ostatnio i naciaga mnie sam zapach. Ale nigdy nie bylam fanka piw.

Przecież to tylko łyczek! nie ma się czym przejmować xD
Przecież wódki nie wypiłaś! moja kuzynka np jak byla w ciąży okazjonalnie wypiła kieliszek wina i mała Oliwka jest cała i zdrowa. Bywaja przecież takie kobiety co piją ile wlezie w ciąży i niestety odbija sie to pozniej na dziecku:angry:
A my tu martwimy sie o lyczek piwa czy piwo bezalkoholowe? kazda z nas ma swoje zasady, ale jak komus sie chce niech lepiej lyknie i p[oczuje sie lepiej niz wiecznie sobie odmawia i zle mu z tym.
Podobnie jest z muzyka - od zawsze slucham rocka i jakos nie wyobrazam sobie na czas ciazy przestac sluchac to co kocham, bo taka muzyka niekorzystnie wplywa na rozwoj dziecka? przeczytalam gdzies ostatnio, ze plod odczuwa rytm rockowej muzyki. Ja tam nie pzrestanę sluchac tego co lubie, bo szczesliwa mama to i szczesliwa dzidzia

Hej:-)
Odebrałam dziś wypis ze szpitala i L4 do 3 lipca jestem w domu :-) 2 lipca umówiłam się z moim ginekologiem na wizytę kontrolną to poproszę go o kolejne L4:tak: może mi da:-)

Niestety nie dostałam zdjęć z usg :-( tylko opis:
BPD; 19,4 hbd. HC 18,6 hbd. AC 18,5 hbd. FL 18,5 hbd. FHR (+) 150min.
Tkanka łożyskowa ściana przednia główna masa AFI norma.

sprawdziłam w necie, że:
BPD- wymiar dwuciemieniowy główki
HC- obwód główki
AC- obwód brzuszka
FL- dł kości udowej
FHR- puls dziecka

ale nie wiem co oznacza hbd :confused:
i AFI :confused:

Jak wiecie coś o tym to piszcie :tak:

a na piwko to mam ochotę od dawna, ale mi to po głowie chodzi zimny Lech, z tym, że przez gardło by mi nie przeszedł.

Pozdrawiam laseczki do później :tak:

luuuuuzna ja też lubię horrory ... kocham wręcz...
no i nie oglądam póki co....
ale D i zbiera na dyski i mam już z 80 horrorów do obejrzenia:-)
najbardziej nie mogę się doczekać filmu nienarodzony.... bo już od samego marca go mamy.... ale wiem że to jest coś o dziecku demonie... więc on idzie na sam koniec.....:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry