reklama

Listopad 2009

reklama
Marta - to fajnie miałaś, że dali Ci wenflon! Mnie kłuli 3 razy :-( No i tak jak piszesz - najpierw miałam 50g wyszedł zły wynik i musiałam powtórzyć z 75g. Nie potrzebny stres i podwójna tortura.

Pyszności! Ja jeszcze nie wiem, co będę jeść na obiadek. Liczę po cichu na to, że mi coś małżonek od teściowej pysznego przywiezie :yes:

i tyle stękania o jedno piwko mamy :sorry2:
a mi się marzy iść dziś do kina,a le byliśmy w moje imieniny już:-( i teraz pewnie nie pójdziemy! chyba sama postawię to kino chyba:-):-) Wiecie, bo kobieta w ciąży podobno horrorow nie może oglądać, a ja je kocham! najlepsza komedia xD
I dziś bym poszła, ale mój T. stwierdzi, że mam fioła:-D:-D:-D

ja tez rycze z byle czego wczoraj to myslalam ze spakuje sie i wracam do polski bo mi jeden facet dzien dobry nie powiedzial w pracy taka jakas przewrazliwiona jestem:baffled: albo jak widze biedne chore dzieci w telewizji to ronie lezki i mam ochote je zaadoptowac:tak:
jeszcze tylko dzis i urlop tak mi sie juz nie chce do pracy chodzic kazdy dzien to jakbym za kare szla czasami juz mam tak dosc tej anglii :wściekła/y: a jaka macie pogode w polsce mam nadzieje ze ladna?:happy2:
niestety wpolsce pogoda nas ne rozpieszcza:-(wiecej pada niz slonca widac:-(
Marta - to fajnie miałaś, że dali Ci wenflon! Mnie kłuli 3 razy :-( No i tak jak piszesz - najpierw miałam 50g wyszedł zły wynik i musiałam powtórzyć z 75g. Nie potrzebny stres i podwójna tortura.
Ja jak sobie przyominam to mnie tylko kluli w palec i krew leciala...a Tobie to co normalnie w zyle sie wbijali??

reklama
ale się rozpisałyście ranne ptaszki:szok:
5 stron z samego rana..... nie no.....hehehee
Bura, Ka...m chyba mamy podobne charaktery i podobne przemyślenia, chociaż ja nie uciekałam z domu :-)
Ja byłam grzeczną nastolatką, chyba zagrzeczną, wręcz rodzice mnie wyganiali z domu, a ja tylko śpiewałam i śpiewałam :-)
Na jakiekolwiek dyskoteki zaczęłam wychodzić w wieku 18-19 lat.
Nigdy nie uległam pokusie narkotyków, palenia fajek itd-nawet nie wiem jakie to uczucie zapalic papierosa :-D
Zawsze potrafiłam powiedzieć NIE, powiedzieć bez oporów co myślę, uważam, że moją najbardziej charakterystyczną cechą jest taki lekki feminizm (ale taki zdrowy), zołzowatość i planowanie wszystkiego :-)
Jak byłam młodziutka to nigdy nie byłam na randce, nie miałam chłopaka.
Mój mąż jest pierwszym i jedynym moim facetem.
Poznałam go jak miałam 20 lat, a on 22.
Pobraliśmy się po 6 latach znajomości jak ustabilizowała się nasza sytuacja finansowa, zawodowa, mieszkaniowa itd.
Teraz ja mam 27, a on 29. :-)

XXXKlaudziaXXX nie przejmuj się. Wiadomo, że nawet bardzo młodym ludziom udaje się tworzyć szczęśliwą rodzinę.
Ja będąc w Twoim wieku raczej nie chciałabym jeszcze byc mamą, ale nie oceniam Cię źle, że np moim zdaniem na pewno nie nadajesz się na mamę.
Jesli faktycznie czujesz, że chcesz i podołasz odpowiedzialności-to ja nie widzę problemu.
Olica masz racje.... trzeba myśleć rozsądnie...
chociaż nie powiem... bo papieroski to popalałam w szkole średniej:zawstydzona/y:
ale już jakiś czas temu mi minęło... i nie palę..... może z jakieś 2 lata;-)

ja też klaudzi nie potępiam bo wiem że są młode dziewczyny które myślą mądrzej od coniektórych starszych dziewczyn uwarzających się za nie wiadomo co...
zresztą moja bratowa też miała dziecko w wieku 18 lat a drugie w wieku 22 lat i jest bardzo dobrą matką i rozsądną kobietą (ma teraz 25lat) nie żeby miała w głowie fściu bździu;-):-p i jakieś dyskoteki....jak poznała mojego brata to wydoroślała.... hehe:-D
Dziewczyny bliźnięta jednojajowe zawsze są identyczne, różnice mogą się pojawić tylko pod wpływem czynników zewnętrznych (fizycznych, psychicznych). Jak się dowiedziałam, że będę mieć bliźniaki to dużo o tym gadałam z moim ginem i on mówi, że to, co widzimy podczas badania na monitorze, to tylko obraz usg i można go różnie odczytać, a to, czy bliźnięta są jednojajowe, czy nie, to można stwierdzić na 100% dopiero po urodzeniu - właśnie po tym, czy są identyczne, czy nie. Poza tym rozróżnienie rodzaju bliźniąt na usg jest możliwe tylko we wczesnej ciąży, potem jest to bardzo trudne - rzeczywiście tak jest, widziałam u siebie.
Jest za to jeszcze trzeci typ bliźniąt - jak kogoś interesuje temat, to niech kliknie TUTAJ. Takie dzieci mogą się urodzić hermafrodytą - jednocześnie z narządami męskimi i żeńskimi :szok:
Allle się rozpisałam :-p
o matko... nawet nie strasz z tym 3-cim typem ;-) hehe
tak więc mówię.... że ja nie wiem dokładnie jak to z tymi bliźniakami jest dokładnie... ale Ty napewno wiesz lepiej bo dużo czytasz....
a propo ... śliczne zdjęcie.... nie widziałam wcześniej:zawstydzona/y: widziałam tylko te 2 główki.... a tego nie....

i wogóle wy tu tak o spordcie... a ja to po kręglach miałam zakwasy 2 dni... hehe a co tu p oiłce mówić....:-p
piwa też chciałam się ostatnio napić ale mój D powiedział że nie wolno:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry