Hej!
Kurde zasnęłam wczoraj po 21! mąż przyszedł około 23, tylko otworzyłam jedno oko zobaczyć kto mi się do łóżka ładuje
i spałam dalej! ale budziłam się tak co 2 godziny (było mi gorąco) więc jakoś rewelacyjnie sie nie wyspałam!
w dodatku dziś dowiedziałam się, że musimy się wyprowadzić na 3 miesiące!
miasto robi generalny remont naszej kamienicy. najpierw mieliśmy mieszkać, a oni mieli remontować, ale okazuje sie, że nie da się remontować z lokatorami
wściekłam jestem, bo akurat mi się chce na 3 miesiące wywozić graty, a potem je zwozić!
w sumie większość mebli idzie na wymianę, ale mimo wszystko ciuchy, rzeczy z kuchni zabrać trzeba, a tu jeszcze Martyna na głowie! no po prostu super! i za 3 miesiące powrót!
zachwycona ejstem jak diabli tymi pomysłami!
i gdyby nie Martyna to bym się napewno nie wyprowadziła, ale nie będę ją narażać na ten syf, kurz i hałas. miała siedziec z moją mamą na działce, ale nie chce beze mnie :-( płacze, że tęskni!
jutro musze iść do administracji i do urzędu miasta o lokal zastępczy na te 3 miesiące! ciekawe co nam dadzą? znając życie to nic ciekawego
zła jestem :-(
Kurde zasnęłam wczoraj po 21! mąż przyszedł około 23, tylko otworzyłam jedno oko zobaczyć kto mi się do łóżka ładuje
i spałam dalej! ale budziłam się tak co 2 godziny (było mi gorąco) więc jakoś rewelacyjnie sie nie wyspałam!w dodatku dziś dowiedziałam się, że musimy się wyprowadzić na 3 miesiące!
miasto robi generalny remont naszej kamienicy. najpierw mieliśmy mieszkać, a oni mieli remontować, ale okazuje sie, że nie da się remontować z lokatorami
wściekłam jestem, bo akurat mi się chce na 3 miesiące wywozić graty, a potem je zwozić!
w sumie większość mebli idzie na wymianę, ale mimo wszystko ciuchy, rzeczy z kuchni zabrać trzeba, a tu jeszcze Martyna na głowie! no po prostu super! i za 3 miesiące powrót!
zachwycona ejstem jak diabli tymi pomysłami!
i gdyby nie Martyna to bym się napewno nie wyprowadziła, ale nie będę ją narażać na ten syf, kurz i hałas. miała siedziec z moją mamą na działce, ale nie chce beze mnie :-( płacze, że tęskni! jutro musze iść do administracji i do urzędu miasta o lokal zastępczy na te 3 miesiące! ciekawe co nam dadzą? znając życie to nic ciekawego

zła jestem :-(

Tylko facet tak potrafi...