mamajuli1
Fanka BB :)
Jestem, wróciliśmy i dzieci popadały jak muchy, ja z resztą też ledwo żyję
ANIASM oj znam te sposoby usypiania- mój jak kiedyś Igora poszedł usypiać to po 10 min Igor wychodzi i mówi że tata już śpi
- no i miało spać dziecko a chłop usnął.
KILOLEK może to ten obiad coś nie chalo;-) Ja bardzo rzadko do MCD chodzę, a Julia to 1 raz tylko była, a Igor wcale.
Pogadałam z moim bo dzwonił i aż mu zazdroszczę tych upałów, winka, salami, parmezanu i innych włoskich rarytasków
choć i ja na grilu z koleżanką wypiłam 3 martini ze sprajtem- pycha
A Igora dziś zaatakował kogut u koleżanki babci, biedak ma sińca na brodzie i udo podrapane, a takiego pisku i płaczu narobił że kogut spierniczał ile wlezie.
Ale dziś znowu tu cisza, ale co się dziwić jak weekend.

ANIASM oj znam te sposoby usypiania- mój jak kiedyś Igora poszedł usypiać to po 10 min Igor wychodzi i mówi że tata już śpi

- no i miało spać dziecko a chłop usnął.KILOLEK może to ten obiad coś nie chalo;-) Ja bardzo rzadko do MCD chodzę, a Julia to 1 raz tylko była, a Igor wcale.
Pogadałam z moim bo dzwonił i aż mu zazdroszczę tych upałów, winka, salami, parmezanu i innych włoskich rarytasków
choć i ja na grilu z koleżanką wypiłam 3 martini ze sprajtem- pycha
A Igora dziś zaatakował kogut u koleżanki babci, biedak ma sińca na brodzie i udo podrapane, a takiego pisku i płaczu narobił że kogut spierniczał ile wlezie.

Ale dziś znowu tu cisza, ale co się dziwić jak weekend.

no i tak poimprezowałam, że części drogi do domu nie pamiętam
chłop nie pił, bo bierze antybiotyki to ja zaszalałam pierwszy raz od nie pamiętam kiedy
więc ja bym się nie chciała wyprowadzać! poza tym jak będę w domu to robotników trochę przypilnujemy i nie będą robić na odwal się! i będą się spieszyć, a tak to im płacą od godziny więc co im zależy? to jedna sprawa która mnie nurtuje! a druga to ten mój biznes który mi bardzo chodzi po głowie! jestem na niego bardzo napalona wręcz na 99% zdecydowana! ale to wiadomo jak się coś rozkręca to też spędza sen z powiek :-(
, ale Paweł uwielbia ten makaron.
.