E
etna36
Gość
Lotka jeszcze jeszcze trochę i będzie już po :-)
Kilolku to powodzenia ze sprzedażą trzymam &&&
Gawit i jak Martysia się bawiła z kolegą?
Ja już po ufff urodzinach teściowej, jutro mam męża do 13, a potem rusza w trasę
, Paweł wyszalał się dzisiaj z kuzynostwem, a mi się chce spać.
Ostatnio obudziłam się o 2.30 w nocy bo Paweł chciał siku i wyobraźcie sobie że ja już nie zasnęłam
pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło. Przynajmniej książkę doczytałam do końca
.
Martolinka to dla Alicji na ten 4miesiąc (uściskaj ją od Cioci), a za jutrzejszy dzień będę trzymać kciuki, żeby Alicją żadnej "afery" nie zrobiła:
Dziunka a co masz za simsy?
Kilolku to powodzenia ze sprzedażą trzymam &&&
Gawit i jak Martysia się bawiła z kolegą?
Ja już po ufff urodzinach teściowej, jutro mam męża do 13, a potem rusza w trasę
, Paweł wyszalał się dzisiaj z kuzynostwem, a mi się chce spać.Ostatnio obudziłam się o 2.30 w nocy bo Paweł chciał siku i wyobraźcie sobie że ja już nie zasnęłam
pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło. Przynajmniej książkę doczytałam do końca
.Martolinka to dla Alicji na ten 4miesiąc (uściskaj ją od Cioci), a za jutrzejszy dzień będę trzymać kciuki, żeby Alicją żadnej "afery" nie zrobiła:
Dziunka a co masz za simsy?

nie przemyślałam tego
, u nas bez barierki nie ma szans bo Kuba strasznie się kręci
:-(, biedna..z tego (chyba??) się rozkaszlała..ale dziś już oki..a Martula miała nocną jazdę, pół nocy spędziła w nosidełku - jak się budziła, to ją bujałam i zasypiała znów..u nas deszczowo i w ogóle nie za fajnie:-(