Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oby Ci się to ciśnienie unormowało
przysypiałam dzisiaj kilka razy przy chłopakach
głowa mnie bolała jak nigdy, dobrze że już spią a mi się teraz jak na złość nie chce tylko jakaś słaba jestem po całym dniu:-( za chwilę się kładę więc może uda mi się wcześniej zasnąć.
w poniedziałek ma wolne bo u nas Bank Holiday więc luzik, zajmie się dziećmi i jeszcze musi skosić trawę w ogrodzie, niech robi

podpisuję się pod tym! ja wiem, że karmienie jest dla Ciebie cholernie ważne, ale pomyśl, że jeżeli coś Ci się stanie to co wtedy będzie z dziećmi? nie tylko z Zuzią, ale i Kuba i Michałek jeszcze Cię potrzebują!KILOLEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kobieto, Ty patrz swojego zdrowia, bo jak (tfu tfu) coś by Ci się stało, to naprawdę karmienie piersią nie byłoby tu w tym momencie najważniejsze..
a chłop też na zakupy nie pojedzie, bo ma dziś fuchę :-( eh chyba pojadę jutro, bo dziś nie dam rady wykrzesać z siebie choć odrobiny sił! zwłaszcza, że to muszą być zakupy z młodą, bo nie mam jej z kim zostawić