reklama

Listopad 2009

reklama
haha maxwell dzięki ale wydaje mi się, że to powinno być na wyższym poziomie by brać za to pieniądze.

u mnie gołąbki z ziemniakami ale ja nie daje do środka kaszy ani ryżu, samo mięso

maxwell, taki

jezuu, jaki u mnie dzis internet wolny!!!!

Załączniki

• IMAG1940 (1).jpg
    IMAG1940 (1).jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 49
No i nas dziś "pokarało" rozwolnionkiem, tylko po antybiotyku. :-(

Martolinka - jak tam Antek?
Ania - zdrowia.
BanAna - u nas działa nurofen, a ten drugi nie.;-) Tort rewelacja.
Kikolek - wiesz, praktyka czyni mistrza, więc można najpierw potrenować, a potem rozkręcić interes;-)
Wiecie , że długo myślałam dlaczego gołąbki miałyby być nie podawane z ziemniakami.:-D U nas było z ;-), ja nie lubiłam w sosie, to dostawałam bez, tylko tym się różniły;-):-D

Banana, fajny tort!!
Kilolek, ja gołąbki to z ryżem i mięsem mielonym..
Ana, oby to było tylko po antybiotyku...ale w sumie wiesz, ponoć Marysia dzisiaj u teściówki też miała trzy "luźne" kupki..czyli też mogło być po antybiotyku.

Rajuś, moje potworki zasnęły po godzinie usypiania..maskara!!!Ale byle, że już śpią..jutro zaczyna się weekend, więc znając życie pobudka o 5.00:wściekła/y:;-)

Ostatnia edycja:
maxwell Martyna zasnęła godzinę temu i obecnie delektuję sie ciszą! oj dziś ciężki dzień za nami :( a jeszcze na śpiocha musze jej antybiotyk wcisnąć :szok:

reklama
Maxwell - mam nadzieję, zobaczymy co będzie jutro, bo opuściliśmy jej dawkę popołudniową. Trzymam za Was kciukasy zdrowotne.
AAAA Dziunka - baw się dobrze z goścmi.
BanAna - super zabawy pomimo wszystko;-)
Moje od godziny śpią, tzn. Gonia padła po 19:30, ale nie spała w dzień, a Hanka po 20 zasnęła. Także jutro też nie liczę na senny poranek;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry