reklama

Listopad 2009

Doberek! ;-)
normalnie masakra u tej tesciowej hehehe
czytam wszystko, a jak tylko chce cos napisac, to zawsze cos ;-)
niby odpoczelam, ale zawsze ktos mnie zagada, albo co wymysli i normalnie nie mam na neta czasu ;-) hahhaha
dzis udalo mi sie w koncu zrobic sobie dzien wolny! posiedzialam u fryzjera, poszalalam na zakupach... SAMA :-D
milego wieczorku!

reklama
Hej hej:-)
Dzięki dziewczyny;-) Premia poszła na..okna:-D Dzisiaj przyjechali, okna wymienili - od razu cieplej w domku:tak::tak::tak:
Dziunka, nieźle z tą ozdobą..
Lotka, dawaj fotę!!No i super, że udało Ci się zrelaksować!!!!
Kurcze, jutro Martusia ma roczek..rok temu o tym czasie, to jeszcze dreptałam wielka jak góra, a potem tak szybko wszystko się potoczyło...:-)

Co tam słychać u naszej forumowej psiapsióły?;-):-)

hej
u mnie calusieńki dzien prądu nie było. Bylo zapowiedziane, wiec w dzień nie było tragedii choć w domu ciągła szarówka ale kurde pod wieczór to już fajnie nie było, bo ile mozna przy malych dzieciach świeczek postawić? Przewijałam Zuze z latarką w zębach, a jak w koncu niedawno światło włączyli to okazało się, że ma wokół pipusi gigantyczne odparerznie, wygląda jak poparzenie wrzątkiem, zapuchnięte, z bablami... ślad idealnie pasuje do woreczka na siuśki! a miała go na sobie tylko pół godziny i to z rana. Ostatecznie po pół dnia prób siusków nam się nie udało złapać, bo później to już za ciemno w domu było. Do luftu ten dzień.

dziunka szkoda mi Julki! :-( pingwinek na pewno się nada :tak:

Lotka zazdroszczę wolnej chwli w samotności. Ja do "mojego fryzjera" (czyt. Sawi! ) idę i idę i dojść nie mogę. Obym przed świętami zdążyła :szok:

maxwell
kurcze, juz rok! niesamowite

Wow, Lotka, super :-) fotkę fryzury prosimy :-)

Hej hej:-)
Dzięki dziewczyny;-) Premia poszła na..okna:-D Dzisiaj przyjechali, okna wymienili - od razu cieplej w domku:tak::tak::tak:
Dziunka, nieźle z tą ozdobą..
Lotka, dawaj fotę!!No i super, że udało Ci się zrelaksować!!!!
Kurcze, jutro Martusia ma roczek..rok temu o tym czasie, to jeszcze dreptałam wielka jak góra, a potem tak szybko wszystko się potoczyło...:-)

Co tam słychać u naszej forumowej psiapsióły?;-):-)
foty beda po sobocie ;-) bo teraz to fryz jest, ale stroj dresowopodobny heheh i wygladam jak idz stad i nie wracaj ;-) a w sobote Tomcio ma urodzinki to potem co powstawiam ;-)
jutro szykuje sałatki itp, w sobote rnao dmuchamy baloniki i stroimy pokoj, potem po tort no i po obiedzie Tomciowe Swieto ;-)

Hejo!
Psychicznie jestem zrąbana, bo Gonia przed zaśnięciem dostała mega histerii, nie mogła się uspokoić...
Maxwell - gratki nagrody, taki zastrzyk jest bossski;-)
Kikolek - wyobrażam sobie dzisiejszy dzień przy świeczkach, koszmar.
Dziunka - cholewa, mam nadzieję, że coś wymyślicie. Pomysły etny super.;-)
Lotka - to czekamy na foty.
Znikam zobaczyć co u tych moich babek.

Hop hop:szok::-)
Ja po pracy zrobiłam szybkie zakupy i wio po Martę do żłobka. Marysia dzisiaj u teściowej, po pracy S. ją odbierze, ponieważ dzisiaj w przedszkolu był dzień otwarty dla rodziców, a ni ja, ani S. nie mogliśmy wziąć wolnego, a nie chciałam, żeby Młodej było przykro, że jest sama...na szybko zrobiłam sałatkę (ciasto upiekłam wczoraj), a teraz czekam na S. i Marysię, a potem zapowiedzieli się brat S. z rodzinką..podobno juz wszyscy zdrowi..
biggrin.gif

reklama
Hej, hej, hop, hop!

Etna
pomysły super, dziękuję bardzo :* ale w końcu rano wpadła moja bratowa, a że Julia miała na 11-tą to udało nam się stworzyć duzego bałwana - kule z gazet, każda po kolei wkładana w siatkę i zabezpieczana na dole recepturką. Tak oto powstał bałwan, doszyłam mu cztery duże guziki ze starego płaszcza A, oczy z dwóch czarnych korali, nos - znalazłam pomarańczowy guziczek w kształcie kredki :-) usta - tu miałam problem, w końcu nawlekłam na czerwoną żyłkę złote koraliki, z każdej strony zrobiłam supełek i te supełki przyszyłam do buźki bałwana formując uśmiech :-) Pudełko po jogurcie pofarbowałyśmy sprayem na złoto, przewlekłyśmy przez szybciej przyszytą pętelkę z żyłki i kapelusz gotowy :-)
Tylko kop w d... mi się należy bo z pośpiechu fotki nie zrobiłam! Ale jak będzie wisiał na choince to zrobię i Wam pokażę.
Julka ucieszona, przychodzę do Pani a ona mówi że dobrze że mamy bo Julka wczoraj była baaardzo rozżalona, a za chwilę usłyszałam "Ojej ale już za późno, ozdoby pojechały wczoraj":szok: Jeszcze jedna dziewczynka miała też ozdobę, więc spytałam się co mam robić, Pani kazała jechać do Prezydium i tam oddać, na szczęście akurat przyszła jakaś babka w innej sprawie i zabrała te ozdoby :-):-)

Także udało się, ufff! A mi przez te dwa dni wyobraźnia się rozkręciła! W życiu bym nie wpadła na taki pomysł, dobrze że Monia to wymyśliła, ja wykonałam i jestem dumna z siebie:-p:-D

Dziś mamy zaproszenie na imprezę andrzejkową do klubu do Gdyni, w każdy pt i sob muzyka z lat '70,'80 i '90 więc super ale waham się:-p fryzjer już umówiony, opieka do dzieci jest, ciuch kupiony, transport załatwiony i nawet stolik zarezerwowany a mi się nie chce:-p:-D znajomi to nas chyba za jajka powieszą jak nie pojedziemy, ale jednak kupa kasy na to pójdzie a czy warto....????

Kurde, laski jeszcze śpią, a sąsiadka u góry napierdziela w podłogę, ja nie wiem co ona tam robi! Wczoraj ta mała biegała do 12-tej, darli się tam jak małpy w zoo, Asia się budziła co chwilę. A dzisiaj już od rana stuki i puki, ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry