reklama

Listopad 2009

hi hi laski:-Dpomyliło mi się:-Dw udach mam 57- już poprawiłam:-pw talii na wysokości pęka mam 89;-)
:-D:-D:-D dobre :-D

kilolku ale ja pod spodnie tez rajstopki zakładam,cieńsze ale mimo wszystko są wiec raczej nei w tym rzecz
pozatym Emi sama się ubiera
ja ci pokaże jutro filmik jak moja córka kroi składniki
2 dni temu pieczarki szybciej pokroiła odemnie i to tak w paseczki....
kilolku nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia
super! a czy ja mowilam ze moi okna u siebie pomyli. chcieli wiareczne naklejki wieszac wiec musieli umyc. niezle im wyszlo, ja tylko dotarlam tylko wypalcowali je naklejajac naklejki :-)

reklama
Powiem Wam, że jestem miło zaskoczona Mikołajem w przedszkolu! :szok: najpierw była licytacja fantów i ludzie na serio dawali kupę kasy za jakieś pierdółki! te moje bombki - jedna poszła za 50 zł, a druga za 25 :szok: i Mikołaj dawał dzieciom prezenty! takie wielkie paki, a tam pełno słodyczy :szok: i do tego kucyk z laleczką (to trafili w gust Martysi ;-)) ja myślę, że spokojnie z 50 zł ta paczka warta :szok: sam ten kucyk to lekko ze 20-30 zł kosztował! nie wiem co dostali chłopcy, ale chyba panie wyczaiły, że dziewczynki te kucyki lubią, bo codziennie wszystkie dziewczynki przynosiły do przedszkola swoje kolekcje kucyków :-) ale bardzo się dzieciaki cieszyły! szkoda tylko było, bo rodzice poprzychodzili ze starszym rodzeństwem, które nic nie dostało i był płacz tych dzieci! no takie z rok-dwa starsze to jestem w stanie zrozumieć, ale tam histerię zrobiła dziewczyna na oko z 10 lat mająca :szok: ale ta jej siostra nie lepsza więc chyba rodzice bezstresowe wychowanie preferują ;-)

gawit no fantastyczny wynik!
No troche nie fajnie z tymi prezentami, moze dzieci powinny dostawac wtedy gdy rodzin nie ma
Ja miałam zgryz w zesżłym roku, bo Kuba wyszedł z zabawką jak go odbieralismy a Michaś sie pytał gdzie dla niego. ALe posżlam do pobliskiego kiosku i sma sobie wybrał co chcial. W tym roku dostali zabawki do grupy (odkurzacz, zelazko, deska i mały lekarz - kazda grupa to samo) i kazdy pudelko michalków a jutro z tej okazji jada na wycieczke. Ale jeszcez na pewno będą paczki 17-tego. W zeszły roku były clausiekie reklamówki slodyczy (na koncowym zebraniu mówili ze wartosci 60zł)

Julka w swoim drugim przedszkolu dostawała właśnie takie paczki że hoho, zawsze w szoku byłam:tak:

Asię odebrałam dziś z godzinkę później, ale też pół godziny później poszła do przedszkola więc prawie się wyrównało ;-)
W każdym razie było już po Mikołaju i obiedzie. Wg Asi Mikołaj miał ogromną rózgę i koronę na głowie;-) W każdym razie zachwycona. Ciekawe czy zdjęcia robili? Paczkę dostała i jak to ona od razu się za nią zabrała, jako jedyna z grupy;-):-D pewnie pomyśleli że dzieciom słodyczy nie kupuję:-p

Potem byłyśmy na obiedzie u dziadków, a na 16 pojechałyśmy na Rynek, zaraz wstawię jakieś fotki. Kurcze wymarzłam przeraźliwie, ale Julia się uparła i koniec bo było rozstrzygnięcie konkursu. Najpierw nagrodzono najlepsze prace (bałwan się nie załapał ;-) ) a pozostałe dzieci zostały wyczytane na końcu i każde miało zdjęcie z Mikołajem i otrzymało kalendarz adwentowy, więc Julka w sumie zadowolona:-)
Tylko że przemarzłyśmy, bo wyczytywanie wszystkich uczniów biorących udział w konkursie z klas 1-3 wszystkich wejherowskich szkół trwało wieczność:baffled: a że Julia chodzi do SP nr 8 to możecie sobie wyobrazić ile to trwało:baffled:

Acha, chciałam o pomoc prosić jeszcze!

Zajrzałam pod szufladę w lodówce a tam wody pełno:szok: nie wiem skąd bo lodówka chłodzi normalnie...macie jakiś pomysł? Nigdy jej nie rozmrażałam bo ona to sama robi ale może powinnam???
Jaką temperaturę macie ustawioną?

I jeszcze coś. Od razu wzięłam się za umycie całej, i tak już był czas i górna uszczelka w drzwiach dosłownie cała czarna:szok: uszczelki czyszczę regularnie, za każdym razem jak półki przecieram więc szok:szok: skąd i jak?

U nas też był dziś mikołaj, Igor zadowolony i o dziwo Julia też:szok:
Co do paczek to kupowali rodzice, między innymi Ja:tak: i może dla tego Julka zadowolona bo wiedziałam co może chcieć. Ale i tak najbardziej marzy jej sie lalka Monster High- czy jak to sie pisze, ale cena kosmiczna.:szok:

KILOLEK ja też Igorowi ubieram dresy a na to spodnie od kombinezonu, tyle tylko że dziś rano jak wychodziliśmy do przedszkola było -10 stopni.:tak:

Dziunka my mamy na 4 stopnie lodówka, a -18 zamrażarka.

dziunka hehe oh współczuję ale na pewno warto było ;-)

mamajulii eh to ja bym pewno juz rajstopy do tego dołozyła :D ale Wy tez nie macie blisko do tego przedszkola prawda?

KILOLEK blisko nie blisko, na nogach max 15 min, rowerem max 5 min. Ale niektórym moim koleżankom to się wydaje masakrycznie daleko, a ja juz sie przyzwyczaiłam. Najgorzej jest jak zaczyna wiać wiatr, bo my mieszkamy na górce więc jak wieje to łep urywa.

reklama
MamaJuli ja puściłam hasło po rodzinie i już 3 lalki będą :-) dostanie też piżamę i perfum z Monster High bo to też jej się marzy:tak: śledź promocje bo za 80 zł możesz lalkę dorwać np. w Auchan były ostatnio wszystkie na 80 zł przecenione, bo tak ceny się wahają od 100zł do 160 zł:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry