reklama

Listopad 2009

reklama
hej
doczytałam ale nie pamiętam zbyt wiele więc
martolinka współczuje przygody z autem , a pan taksówkarz to jakoś specjalnie mnie nie zaskoczył swoim zachowaniem :confused:
dziunka a może jakiś szlafroczek albo ręcznik ze smerfami SMERFY RĘCZNIK PONCHO SUPER JAKOŚC NOWOŚĆ!! (2841290905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mamajuli no te lalki drogie są ,moja chrześnica chciała w zeszłym roku to jak zobaczyłam cene to szczęka mi opadła ,ale widzę że u nas już potaniały
ale dzisiaj dzień beznadziejny , śniegu trochę spadło i jakoś taki biomet niekorzystny się zrobił ;-) , do tego buty mi się zepsuły , tzn zamek w butach odmówił posłuszeństwa :szok: ,pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło

sawi to się szarpnęli.

mamajulii
to tez macie kawałek w sensie ze zdążą zmarznąć. Chłopaki ida 40 minut. Ja się tu zastanawiam czy ich nie za ciepło ubieram a dzisiaj matka mojego kolegi mnie zbeształa, ze w taki mróz (-2) Michał na desce jedzie, a jak się nie rusza to mu zimno :dry: tłumacze ze cielo ub:dry:rany i ze daleko a ta swoje - musi sie ruszac bo zimno.ehh

A g....o ją to obchodzi, jak ja uwielbiam takie "złote rady":wściekła/y:

My mamy do przedszkola jakieś 20 minut na pieszo, no 15 szybkim krokiem, to jest obok kościoła, a ludzie te dwa przystanki przejeżdżają autobusami:szok:

jedna rzecz mi utkwiła z tego co przeczytałam - Martolinka masz 57cm w talii???????????????????????? :szok:

tez sie zdziwilam i kilka razy czytalam :tak:

Łoo matko, 57 cm:szok: to ja Cię chyba Marta nie poznam:-D ja mam 29 więcej:szok:

naprawde???? nie widac

Hej dziewczyny!
ja dziś zaliczyłam już paru klientów :-)

QUOTE]

no ladnie, klientow zaliczylas, a teraz bedziesz w garazu meza zaliczac? :-D
;-)

obiecalam dziunce,ze dzis sie odezwe na bb :-) bo zrugala mnie na fb :tak:.
czytam codziennie,a jak chce odpisac, to albo nie mam o czym ,albo musze cos zrobic, wyjsc albo mloda cos chce i ciagle nie po drodze

martolinka
,wspolczuje przygod z samochodem , a taksowkach zwykly cham

ja nie robilam amelce mikolaja, bo po prostu wypadlo mi z glowy. moj chlop znowu ma problemy ze zdrowiem, tym razem kreci mu sie w glowie i w srode stalismy pod sklepem z 5 torbami i amelka, a on nagle oparl sie o szybe sklepu i prawie zemdlal. juz nie chce mi sie pisac o tychjego chorobach.....
za to moja siostra zadzwonila, ze mam przywiezc mloda o 15 na poltorej godz i obdarowala taka iloscia slodyczy,ze na kilka miesiecy starczy plus kolejna czapka i rekawiczki :-Djuz pogubilam sie, ile ich mamy.
jutro mamy jechac do innego miasta na kiermasz swiateczny, jest co roku, juz nawet jest slawny i wycieczki tam organizuja, tylko jakos nigdy jeszcze nie dojechalam. ale zobaczymy, jak moj sie bedzie czul.poza tym juz od popoludnia bardzo leje i jest zimno, a mloda wlasnie zaczela kaszlec:baffled:

dziunka ja mam do Ciebie pytanie,bo Ty chyba kiedyś pisałaś coś w tym temacie
jakie polecasz programy księgowe ,kadrowo-płacowe tak żebym mogła sama zająć sie tym
nie mam siły do tej kadrowej i chce zrezygnować
na ostatnia chwile mi przesyła liste płac,z pracownikiem już miesiąc mam rozwiązaną umowe a ona do tej pory nie przesłała świadectwa pracy.....jak mam tak pilnować tego to ja sama sie tym zajme
z tym ze musze mieć program którego sie naucze
wiem ze na to potrzebuje czasu ale dam rade
jeszcze mnei do 20 stycznia rozliczą za cały rok i rozwiąze umowe

kiedyś uparłam sie że sama naucze sie tworzyć strony www no i udało się
a korzystałam tylko z kursów na płycie i na podstawie tego zrobiłam...
wiec dla chcącego nic trudnego

hej a co tu tak cicho?

No musże Wam powiedziec, ze byłam dzisiaj w salonie u Sawi i kurcze uwijały się jak w ukropie, nie było nawet momentu bez klientek. Salonik super, bardzo przytulny. Justynka ufarboowała mi włosy. Teraz jestem blondynką z czerwonymi refleksami :-D mi się bardzo podoba jej wcale :-)
Zuza dzielnie zniosła, choc troche plakała i marudziła ale cały salon ją zabawiał i jakos poszło ale raczej na przyszłosc tego z nią nie powtórzę
przespacerowałysmy się z Zuźką w sniegu, jest juz całkiem gruba warstwa, bardzo przyjemnie tylko makijaż mi spłynął :sorry2: teraz czekam na chłopaków. Juz są w drodze do domu. Kolezanka mi doniosła, że Michałek plakał jak nie mógl wleźć na drabinkę a Kuba jak zgubił buta :-D moze się wiecej od nich dowiem.
Jesczez dwie godizny i pozbawia mnie tej piekielnej machiny! grrr co ciekawe ja pałam bardzo dorze. Nawet się o 4 obudzilam, bo myślałam, ze to nie działa, bo nie czułam ani nie słysząłam by dzialalo a A. twierdzi, ze oni z Zuza spac nie mogli bo ich ciagle pikanie i syczenie budziło :-D

hej
oj faktycznie tu dzisiaj cichutko
kilolku koniecznie wstaw zdjęcie :tak:
Kuba dzisiaj wrócił z przedszkola mega zmęczony i zasnął przed 18-tą , mam nadzieje że dośpi do rana ,Lenka też już śpi a mój poszedł na impreze firmową , normalnie nie wiem co robić hahahha , w końcu trochę ciszy :tak: i oby tak do rana ;-)

reklama
cieszy mnie bardzo że się podobało w salonie
co do kolorów to ja lubie takie intensywne kolory
ale to nie mi ma sie podobać tylko Tobie :-D
A dziś rzeczywiście działo się
i z dnia na dzień coraz lepiej...oby tak dalej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry