• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Hej kobitki! ja mam dziś wolne i mam zamiar ogarnąć pokój Martyny :-) wielkich porządków też nie planuję, bo wszystko robiłam na początku listopada jak się przeprowadzaliśmy! no, ale wiadomo u młodej w pokoju to sajgon ;-)w przyszłym tyg jakoś sie za nasz pokój wezmę! łazienkę ogarnęłam wczoraj a w kuchni to w sumie sprzątam na bierząco :-)
Jem śniadanko, piję kawusię i zasuwam do roboty ;-) obiad też dziś będzie byle jaki (pomidorową zamierzam ugotować) bo Martysia idzie na noc do moich rodziców, a my z mężem wybywamy z domu ;-)

kilolku piękna ta bombka! żebyś widziała moją pierwszą :-Do pomstę do nieba wołała :-D moja koleżanka robi też choinki taką metodą. ma mi przysłać jedną to pokażę Wam jakie to dopiero jest cudo :-)
a co do wstawania lewą nogą to swego czasu miałam takie schizy, że budziłam się i siadałam na łóżku i patrzyłam , żeby tylko nie wstać lewą nogą :-D
agrafka no ciekawe jakby pokazali te wyjścia z przedszkola! ja na serio podziwiam Was mamy z większą ilością dzieciaczków! nie wyobrażam sobie iść po młodą do przedszkola z maluszkiem! matko ona urządza takie histerie przy ubieraniu, że szok! :szok:aż mi wstyd w tym przedszkolu!
Ania dużo zdrówka!
ana i jak dziś Hania? jednak to było po słodyczach? rany ja Martynie muszę chować, bo kurde wszystko na raz by zjadła ;-)ona i tak wydaje mi się, że je za dużo słodyczy! :-(
to i ja lecę na inne wątki, a potem praca domowa

Witajcie,
wpadam przekazac wieści, ze dziunka jest chwilowo bez możliwości napisania. Ma problemy z netem:tak:kazała Was pozdrowić

Agrafka to co wystepujemy w reportażu? KIlolek jako matko przodująca:-D
Ania gratulacje 4:tak:

hej
wpadłam się przywitać a tu nikogo nie ma :szok::szok::szok:
ide zaraz na sprzątanie ale wcale mi się nie chce jak widzę ten śnieg , ech nie lubię zimy i wolałabym mieszkać w jakimś ciepłym kraju
miłej soboty :-)

Hejo,
zoranam :-D:-D Bo oczywiście też próbuję wykopać świąteczną atmosferę;-), może nie te narzędzia używam?:sorry: W każdym bądź razie podłoga przejaśniała, kuchenka i zlew też:-D, za to ja padam.
Lezę dalej,;-)

oj podziwiam was za te porządki , ja to pewnie jak zawsze z grubsza posprzątam , a dopiero jak mnie najdzie to pozaglądam we wszystkie dziury ;-):zawstydzona/y:
Gosiu no jest dużo lepiej niż było ,chociaż jak czytam że dzieciaki wierszyki w przedszkolu mówią to my jesteśmy daleko w tyle , ale Kuba sporo mówi i tylko czasami pada wyraz którego nie jestem w stanie zrozumieć ale myślę że ma mały zamęt bo w domu po polsku w przedszkolu po norwesku a gdzieniegdzie mówimy po angielsku , czasami lubi też skracać wyrazy , za to wczoraj bratanica D mnie powaliła swoim "moje oki to widzą :tak:" , z tym że ona to już zaawansowana w norweskim bardzo i zdania po polsku składa systemem norweskim więc czasami śmiesznie się z nią rozmawia :tak::-)

zrobiłam na jutro tort i sałatkę owocową , mój ma jeszcze zrobić sałatkę z pora i możemy jutro w końcu wyprawić zaległe urodziny dla rodziny hahaha :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry