• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
na szybko bo Igi zaraz idzie kimać

wrażen ze hohoh

przedszkolny Mikołaj to marzenie od paru tygodni...Igiego mina a wejscie Mikołaja nie do opisania:-)

robiłam bete 202,pisałam do doktorki napisała ze wynik w porzadku ale dlatego slabo pechetrzyk bylo widac jutro powtorka kontrolna :-)

ok lece go ululkać

PC180129.jpg

Wow, ale Igi szczęśliwy, dumny nieziemsko.:-D
Jam znów zmęczona, dzień intensywny, ogarnąć logistycznie odbiór Goni przy prawie paraliżu komunikacyjnym, jest dość sporym wyzwaniem. :zawstydzona/y:Ale jakoś udało się i nawet minimalnie spóźniłam się, a w zasadzie nie, bo się później zaczęły jasełka u Hanki.:-)Także jestem z siebie dumna i zmęczona.:-D:-D
Są więc tak , ;-):-D:-D, idę spać.

reklama
Witajcie,

Alutka śpi a potem ruszamy do sklepu rybnego:tak:rety jak się cieszę na te święta już:tak:kiedyś różnie bywało z radością świąteczną , ale od kiedy mam swój własny dom , własnego M jest tak jak być powinno:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry