• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

jest pieknie! -10 troche sniegu, bardzo przyjemnie :-) mogłóby tak na święta zostać.
Pobiegłam o 8 rano po ryby by w kolejkach nie stać i co? pół osiedla wpadlo na ten sam pomysł :-D ale dorsz jest! to najważniejsze :-)

reklama
U nas tak samo mrozno, -11, a ja na szczepienie z Maciem mialam na 10 :-) ale sie nie chcialo wychodzic ;-)
juz jestesmy po, mam nadzieje, ze sie obejdzie bez atrakcji. Panicz przez 1,5mca przybral 1kg i 6cm ;-)

namawiałam wczoraj mojego żebyś my kupili super wypaśny nowy wielki tv w końcu i tak płacić nie będziemy za niego bo koniec świata ma być , ale jakoś się nie zapowiada ;-)
lotka ale ci rośnie chłopak :tak:
kilolek to będziecie jeść rybkę ,u nas teściu łowi we fjordzie niedaleko domu ale nie wiem co bo nie znam się i nie lubię ryb
u mnie dzisiaj -1 ale i tak skazana na siedzenie w domu jestem

hej! jesteście? ;-)
no to już po końcu świata, bo miał być między 10 a 12 :-D mój mąż się dziś na mnie wkurzył, bo zadzowniłam do niego o 8.30 i mówię mu, że pożegnać się z nim chciałam :-Da on nie zaczaił o co kaman i się wystraszył :-D no to też mnie się takie żarty od rana trzymają ;-)

hej! jesteście? ;-)
no to już po końcu świata, bo miał być między 10 a 12 :-D mój mąż się dziś na mnie wkurzył, bo zadzowniłam do niego o 8.30 i mówię mu, że pożegnać się z nim chciałam :-Da on nie zaczaił o co kaman i się wystraszył :-D no to też mnie się takie żarty od rana trzymają ;-)
hahaha jak moglas ;-)
fajny taki koniec swiata ;-)

gawit ale miedzy 10 a 12 u nas czy u majów? z restzą bez róznicy, bo u nich tez juz po południu

koniec świata nowym świętem ruchomym :-) ale na ten to ludzie faktycznie ześwirowali.

No i chyba ten koniec świata za szumnie był ogłaszany;-) i nie udało się.:-D
Najpierw miał być 21.12 , potem już podawali godzinę 10, potem 12:12 wyhaczyłam ...... ale za to mamy już zimę.;-):-D Najkrótszy dzień też dziś był...
Gawit - nieźle małżona zakręciłaś:-D

patrze na suwaku u Kilolka a Zuzia ma 7 miechów już :-) ale pannica :-)

mały zjadł 1/4 sucej bułki i poszedł w kimę...ja to mam dopiero koniec świata jak on mi choruje;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry